Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: juliol, 2011

Es convoca el XII Premi de Teatre Infatil Xaro Vidal

La Regidoria de Cultura del M.I. Ajuntament de Carcaixent convoca la XI Edició del Premi de Teatre Infantil "Xaro Vidal". El premi de Teatre Infantil Ciutat de Carcaixent 2011 està dotat amb 3.600 € i es concedirà a la millor obra inèdita de literatura dramàtica per a públic infantil escrita en valencià. El jurat admetrà també a consideració obres ja representades que no hagen estat publicades. El termini de presentació finalitza el dia 15 de desembre de 2011. Consulta les bases ací .

Trobada d'escriptors d'estiu

Torrent ha acollit un any més la celebració de la Fira del Llibre que en El dia dels escriptors sol reunir a un bon grapat d'autors. Berna Blanch. Entre altres autors, enguany hi han participat Ramón Guillem, Toni Cucarella, Lluís Roda o Pere Bessó. També estigueren presents els autors de la recent publicada Somiant amb Aleixa (L'Eclèctica), Mercà Climent i Francesc Mompó. Us deixem amb les seues cròniques de la jornada. Els primers gestos del verd (Mercè Climent) Uendos, Greixets i Maremortes (Francesc Mompò)

Coratge es publicarà al Japó

L'últim treball del grup de rock català més internacional es publicarà al Japó. Coratge és un llibre-disc publicat per Bromera i Propaganda pel Fet que tracta de fer un recorregut per tots aquells indrets que han sigut motiu de lluita de la música d'Obrint Pas. La discogràfica Inpartmaint, juntament amb la productora Japonicus, publicarà la versió japonesa del disc a aquell país. El disc, a més, comptarà amb dos bonus track del disc en directe 'En Moviment': 'La Flama' i 'Caça de Bruixes'. I recordeu que aquest divendres 22 de maig, Coratge es presenta a Barcelona .

Quina és la teua lectura per a l'estiu?

Aquestes vacances et proposem un viatge fantàstic per l'oceà Bromera. Cabussa't al nostre catàleg i troba la teua lectura per a l'estiu! Gaudeix de la millor narrativa contemporània internacional amb Andrea Camilleri , A. G. Roemmers o John Connolly , deixa’t captivar pels nostres autors, d’ara i de sempre, comparteix amb els més menuts un grapat de relats per tastar tota classe d’històries i viu amb intensitat tot el que t’ofereix la nostra literatura. Perquè aquest estiu Bromera viatja amb tu! Ací et deixem una breu selecció d'entre els més de mil títols del nostre catàleg.

T'agrada la ciència? Vols gaudir d'una jornada única a Barcelona?

Amb motiu de la publicació de L'engima de la llibertat , de David Bueno, et proposem una experiència única per als sentits. Si l'obra ens proposa un viatge a les intimitats biològiques dels éssers humans, nosaltres et proposem un circuit científic per la ciutat de Barcelona per a dues persones que inclou la visita al Comsmocaixa i al Planetarium, a l'Aquarium de Barcelona i al Museu de les Ciències Naturals! Com pots aconseguir-ho? Llig amb atenció el primer capíto l de l'obra i respon la següent qüestió : “Molts especialistes asseguren que la formació de vida a la Terra no va ser producte de la casualitat sinó un succés inevitable ateses les condicions de la Terra primitiva. Segons la tesi de l’autor, aquestes condicions també van permetre el sorgiment d’una de les qualitats inherents de l’ésser humà que va permetre alhora l’adquisió de la llibertat. De quina tret característic en parla?” Envia'ns la resposta a comunicacio@bromera.com abans del 27 de juliol i parti