dijous, 30 de desembre de 2010

Cinc títols per començar l'any amb bones lectures

Per començar l'any amb un bon llibre entre les mans, des d'Edicions Bromera, hem escollit cinc títols del nostre catàleg. Preparats?

Alta literatura de la mà de John Banville amb Els infinits. Després del salt a la novel·la negra sota el pseudònim de Benjamin Black, John Banville torna amb una novel·la mordaç i juganera en què ens retrobem amb l'estil inconfusible de l'autor que va guanyar el Premi Man Booker per El Mar (Bromera, 2006). Durant un llarg dia d'estiu, una família es reuneix al voltant del que anomenen "l'habitació del cel", on el pare, un matemàtic que s'ha guanyat la vida estudiant l'infint, jeu a un pas de la mort. Una visió refrescant i profunda de les alegries i desgràcies de la condició humana.Acció i emoció amb L'estany de foc, de Silvestre Vilaplana. Alguns llibres són extremadament perillosos. Sota el vel del coneixement amaguen supersticions i heretgies contràries a la paraula de Déu. Però n'hi ha un d'especialment pervers. Un llibre preservat en secret per uns pocs homes que es converteix en l'obsessió de la Inquisició i que generarà a finals del selge XV la persecució més gran feta mai contra una obra escrita i els seus posseïdors. L'estany de foc entrellaça amb extraordinària mestria i intensitat captivadora, realitat i ficció per narrar un dels episodis més sagnants de la Inquisició a les nostres terres al voltant d'una obra proscrita.Diversió, humor i molta acció amb El joc de Déu, de Salvador Macip, una comèdia irreverent i provocadora. Shermat Comet no és gaire llest. El que més li agrada a la vida és seure davant el televisor amb una cervesa a la mà. O mirar els escots de les dones. Per desgràcia, ell és l'únic que pot evitar que d'aquí a sis dies un forat negre s'empassi la Terra. Ara s'ha de veure si serà capaç de fer-ho. Li caldrà una bona dosi de persuasió per part de Vivan Bentley, la noia dels seus somnis i la persona que més l'odia en aquest planeta. I de ben segur, també necessitarà una petita empenta divina per a complir la missió més important que existeix: salvar la humanitat.


Set autors de renom ens regalen un viatge al Subsòl sota el nom d'Unai Siset. Una instantània capturada al metro de París es converteix en el pretext per a endinsar-nos en la intimitat d'alguns dels rostres que hi apareixen, aliens a les històries que amaguen la resta de companys de viatge. A través d'aquests relats, coneixerem les passions i les vides internes, les frustacions i les desesperances, els secrets i els somnis d'aquestes persones que, gràcies al doble objectiu de la fotografia de l'escriptura, han esdevingut personatges. Què oculten els rostres que poblen la fotografia de Peter Turnley? Vols baixar tu també al Subsòl?I per als més menuts, us recomanem una col·lecció terroríficament divertida! Arriba a Bromera "El bagul dels monstres". Una col·lecció terroríficament divertida. Els protagonistes són monstres o criatures de l'imaginari infantil relacionats amb la por presentats amb molt d'humor i fantasia. Una col·lecció, a tot color i amb textos d'Enric Lluch, per a perdre la por amb una lectura ben entretinguda!