Passa al contingut principal

Gaudeix de la versió literària de l'últim combat d'Obrint Pas

Obrint Pas s'ha acomiadat aquests dies dels escenaris amb tres emotius concerts al Teatre Principal de València que ens han deixat moments com aquests que recull Vilaweb. Després de 20 anys de trajectòria, el grup deixa els escenaris en un dels moments més dolços per a la música en valencià. Pep Gimeno, Miquel Gil, Mar Aranda o Al Tall, van volen participar d'aquest comiat i del reconeixement públic a la música que ha fet Obrint Pas.

Des de Bromera volem recomanar-vos el llibre-disc 'Coratge', un viatge literari i sonor per tots aquells indrets que han sigut objecte de la seua lluita. Una mirada crítica i ferotge contra els qui abusen del poder i fan de la injustícia la seva bandera, però també un alè d’esperança per als qui mantenen viva la flama amb grans dosis de coratge.

L’obra està formada per un recull de tretze textos literaris, més l’epíleg, que tracten de plasmar els sentiments i les emocions que han despertat en escriptors reconeguts, cantautors, periodistes, advocats... a més dels temes del disc 'Coratge' que arrodoneixen aquesta obra. Isabel-Clara Simó, Gemma Pasqual, Marc Granell, Feliu Ventura, Vicent Partal o Pau Alabajos són alguns dels noms que signen els textos del llibre.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

#FinançamentJust

La recent presentació del projecte de Pressupostos Generals de l’Estat per a 2017 ha fet evident que els valencians i valencianes rebrem la menor inversió per habitant de tot l’Estat, una despesa que suposa un 6,9% de la inversió durant el 2017 i s’allunya de l’11% que representa la població valenciana. Una xifra que, a més, suposa una reducció del 33% de les inversions per a 2017 i la relegació de la nostra autonomia com el territori amb menys inversió si tenim en compte la població. Mentre que el projecte preveu una inversió mitjana a tot l’estat de 185 euros per habitant, a València, Alacant i Castelló la quantitat baixa fins als 119 euros. Així, la inversió de 2017 en les nostres comarques serà de 589 milions d’euros davant dels 879 que es van assignar als comptes de  2016, el que suposa una baixada de 290 milions d’euros. Aquesta conjuntura posa d’actualitat, precisament, un dels títols publicats a la col·lecció «Bromera Actual» fa només un parell d’anys. Es tracta de l’