Passa al contingut principal

Gaudeix de la versió literària de l'últim combat d'Obrint Pas

Obrint Pas s'ha acomiadat aquests dies dels escenaris amb tres emotius concerts al Teatre Principal de València que ens han deixat moments com aquests que recull Vilaweb. Després de 20 anys de trajectòria, el grup deixa els escenaris en un dels moments més dolços per a la música en valencià. Pep Gimeno, Miquel Gil, Mar Aranda o Al Tall, van volen participar d'aquest comiat i del reconeixement públic a la música que ha fet Obrint Pas.

Des de Bromera volem recomanar-vos el llibre-disc 'Coratge', un viatge literari i sonor per tots aquells indrets que han sigut objecte de la seua lluita. Una mirada crítica i ferotge contra els qui abusen del poder i fan de la injustícia la seva bandera, però també un alè d’esperança per als qui mantenen viva la flama amb grans dosis de coratge.

L’obra està formada per un recull de tretze textos literaris, més l’epíleg, que tracten de plasmar els sentiments i les emocions que han despertat en escriptors reconeguts, cantautors, periodistes, advocats... a més dels temes del disc 'Coratge' que arrodoneixen aquesta obra. Isabel-Clara Simó, Gemma Pasqual, Marc Granell, Feliu Ventura, Vicent Partal o Pau Alabajos són alguns dels noms que signen els textos del llibre.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el més

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu