Passa al contingut principal

Engeguem motors per a la 35a Setmana del Llibre en Català

Un any més, Bromera participa en la Setmana del Llibre en Català, una fira que funciona com a punt de trobada entre les editorials i revistes que editen en català, les llibreries i els lectors. Amb els seus més de 150 expositors, aquesta cita constitueix una magnífica oportunitat per a trobar novetats, gaudir de lectures en veu alta amb reconeguts autors, assistir a taules rodones i gaudir de sopars literaris i espectacles familiars. En definitiva, una manera divertida i distesa d’acostar-se a la cultura i la literatura.
Per això, per a aquesta edició que comença demà mateix i que es perllongarà fins el 17 de setembre, hem preparat una sèrie d’actes per a tots els gustos que us permetran gaudir de les nostres novetats editorials. Siga quin siga el teu gènere preferit, tenim una activitat per a tu:



Per als fans de les històries plenes de secrets
Diumenge 10 de setembre a les 11.00 h en l’Escenari 1.
Presentació de Vindrà la mort i tindrà els teus ulls, d’Urbà Lozano, Premi Enric Valor de Novel·la.
Una poderosa reflexió literària sobre la vida, l’amor i els secrets inconfessables a través de les memòries del protagonista.





Per als qui volen reflexionar
Diumenge 10 de setembre a les 17.15 h en l’Escenari 1.
Presentació de Diàspores. Paraules i geografies d’exili, de Josep Ballester, amb la participació del periodista Manolo Gil.
Diàspores és una crítica a la desmemòria de la societat front al drama dels refugiats.




Per als amants del thriller i la novel·la negra
Dilluns 11 de setembre a les 11.30 h en l’Escenari 2.
Presentació de Napalm, de Jordi Colonques i Joan Canela, amb la participació del periodista Roger Palà.
Napalm és un retrat àcid, contundent, original i hàbilment teixit, que ens fa reflexionar sobre nosaltres mateixos.





Per als que volen saber més de la nostra història

Dissabte 16 de setembre a les18.30 h en l’Escenari 2.
Presentació de Taronges de sang, de Verena Boos.
Una visió imparcial i honesta, sense prejudicis, del nostre passat més recent.


Per als nostàlgics
Dissabte 16 de setembre a les 19.00 h en l’Escenari 1.

Taula redona «25 anys de Barcelon’92», amb la participació de Lluís-Anton Baulenas (autor d’Amics per sempre) i el periodista Josep Cadalso.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el més

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu