Passa al contingut principal

De tot cor en premsa

Com ahir us contàvem, Bromera ha realitzat un important esforç de promoció de l'últim llibre d'Andreu Martín, De tot cor. En el Levante, ja se n'han fet ressò. A la notícia destaquen la publicitat que hem elaborat:

L'imprés forma part de l'ambiciosa campanya que Bromera ha llançat per a divulgar el seu últim producte. Ha editat 40.000 fullets de promoció i 60.000 punts de lectura, i ha creat un lloc en internet específic per a la novel·la, i un concurs. Fins i tot s'ha fet lloc en el famós portal de vídeos Youtube.

La tirada de la novel·la (4.000 exemplars) és també el doble de l'habitual en publicacions en valencià. L'objectiu és poder arribar a un públic ampli, una aposta comercial que Bromera s'ha posat com a meta en els últims anys.


El concurs consisteix a intentar endevinar qui és l'assassí de Tiaguín Moltó, personatge de la novel·la. Podeu participar fàcilment entrant a la web especial del llibre. Entre tots els qui participen, se sortejaran un total de 5 llibres signats per l'autor. Ànim i a participar!


Comentaris

Anònim ha dit…
assassí. no assasí!
Anònim ha dit…
Tens tota la raó, observador lector anònim: en el full promocional hi apareix una vegada amb una sola 's' la paraula "assassí". Lamentem aquesta errada (no cal dir que involuntària) que sens dubte esmenarem en futures reedicions de la revista "De tot cor". Atés l'èxit d'aquest material promocional, qui sap si acabarà en els quioscs i tot!

Entrades populars d'aquest blog

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

La paraula de la setmana: xalar

xalar La literatura, com totes les altres manifestacions culturals, proporciona, a banda de coneixements a manta, entreteniment, diversió, gaudi, goig, fruïció o... xalera, que és allò que u sent quan xala. Amb el verb xalar passa com amb altres paraules vives en la parla col·loquial. Per més sinònims que busque l’usuari, no n’hi ha cap que li faça el pes. Verb ben viu en el valencià septentrional i el tortosí, significa passar-s’ho bé, gojar, gaudir o –més politicolingüísticament incorrecte– disfrutar. Procedent del llatí exhalare , ‘respirar, esplaiar-se’, és probable que xalar haja arribat al català des de l’italià scialare , ‘passar-s’ho bé, fer ostentació, malgastar’, tal com mostra l’ús de la paraula en aquest fragment de la magnífica novel·la d’Urbà Lozano La trampa del desig : Perquè ja em diràs, quan Daniel començà a fer-se fadrí, amb tanta usurpadora solta; amb tanta lloba desitjosa d’apoderar-se del que tenim, per xalar sense haver junyit; per c

Engeguem motors per a la 35a Setmana del Llibre en Català

Un any més, Bromera participa en la Setmana del Llibre en Català, una fira que funciona com a punt de trobada entre les editorials i revistes que editen en català, les llibreries i els lectors. Amb els seus més de 150 expositors, aquesta cita constitueix una magnífica oportunitat per a trobar novetats, gaudir de lectures en veu alta amb reconeguts autors, assistir a taules rodones i gaudir de sopars literaris i espectacles familiars. En definitiva, una manera divertida i distesa d’acostar-se a la cultura i la literatura. Per això, per a aquesta edició que comença demà mateix i que es perllongarà fins el 17 de setembre, hem preparat una sèrie d’actes per a tots els gustos que us permetran gaudir de les nostres novetats editorials. Siga quin siga el teu gènere preferit, tenim una activitat per a tu: Per als fans de les històries plenes de secrets Diumenge 10 de setembre a les 11.00 h en l’Escenari 1. Presentació de Vindrà la mort i tindrà els teus ulls , d’Urbà Lozano, P