dimecres, 16 de maig de 2012

L’Orfeó Valencià Infantil presenta un cançoner deliciós en format de llibre-CD


Edicions Bromera acaba de publicar Cantovicòrum Iubilo, un llibre-CD que recull una selecció de cançons interpretades per l’Orfeó Valencià Infantil. El cançoner ens trasllada a un món màgic, infantil, amb històries de meduses, balenes i pirates mentre que, alhora, ens parla del valor de l’amistat, la lectura, el pas del temps o la força del cant. Aquest treball és una aposta de qualitat que pretén difondre el cant coral en valencià i que esdevé un regal als nostres oïts gràcies a les veus dels joves intèrprets.


Les lletres del cançoner són d’autors reconeguts com Marc Granell, Olga Xirinacs, Josep Ballester i Josep Lluís Valldecabres, qui ha composat la música de les cançons. A més, l’artista Manuel Boix ha sigut l’encarregat d’il·lustrar aquest llibre-CD on hi trobareu les lletres i també les partitures de les cançons. Les il·lustracions són aquarel·les que fan somiar i ens conviden a deixar anar la imaginació mentre escoltem cadascuna de les melodies del cançoner.

Vols fer un tast?
Pluja a París de Lluís Valldecabres amb lletra de Marc Granell.

L’Orfeó Valencià Infantil naix a València, sota l'impuls de l'Orfeó Valencià Navarro Reverter, amb la col·laboració d’un grup d’orfeonistes professionals en l’educació musical. Des de llavors, aquest grup, al qual s’han anat incorporant diverses persones, conforma l’Equip de Professorat que dirigeix i desenvolupa setmanalment el treball coral als assajos, concerts i diverses activitats artístiques. Aquesta nova, singular i oberta proposta musical i educativa, està actualment consolidada per més d’un centenar de xiquets i xiquetes estructurats en diferents grups a partir dels 3 anys d’edat.