Passa al contingut principal

Bromera ompli de música i autors l'últim cap de setmana de la FiraLa Fira del Llibre de València tancarà les portes aquest diumenge 6 de maig als Jardins de Vivers, però abans encara han de passar per la caseta de Bromera Llibres (28 i 29) molts autors per a dedicar els seus llibres als visitants de la Fira i han de presentar-se dues de les últimes novetats, els llibres-CD Cantovicòrum Iubilo, de l’Orfeó Valencià Infantil, i Els dies del Saurí, de VerdCel.


Demà dissabte 5 de maig tindrà lloc la presentació de Cantovicòrum Iubilo, el llibre-CD de l’Orfeó Valencià Infantil, a les 11 hores a la Sala Museu I. L’acte estarà presentat per Bernat Bataller, director comercial de Bromera, i hi intervindran Josep Ballester i Marc Granell (dos dels autors dels poemes), Ferran Català (coordinador del llibre), Josep Lluís Valldecabres (autor de la música) i Manuel Boix (il·lustrador). La presentació finalitzarà amb una breu actuació de l’Orfeó Valencià Infantil. Cantòvicorum Iubilo és un cançoner infantil amb lletres de Marc Granell, Olga Xirinacs, Josep Ballester i Josep Lluís Valldecabres.


Dissabte de matí, a la caseta de Bromera dedicaran les seues obres Urbà Lozano –autor de La trampa del desig, Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira–, Raquel Ricart –autora d’En les mars perdudes, Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil–, i Mercé Climent –coautora de Somiant amb Aleixa, Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida–. Aquells que passegen per la Fira a la vesprada, trobaran Anna Moner –autora de Les mans de la deixebla, Premi Enric Valor de Novel·la–, i Carles Cano –autor de La gallina que pogué regnar–.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el mé

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

Tràiler L'esclau del Mercadal

Us convidem a veure el booktràiler de L'esclau del Mercadal , de Dolors Garcia i Cornellà, una obra ambientada en la Girona del segle XIV, en la qual un jove cristià, un altre de religió jueva i un dels pocs esclaus de la ciutat, es fan amics. En una època en què la intolerància, les revenges i l’odi a la diversitat eren l’única transacció possible entre les diferents comunitats, tots tres lluitaran per la seva parcel·la de llibertat. L’esclau del Mercadal , Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil 2003, reflecteix els problemes d’interrelació que sorgeixen entre col·lectius diferents. Una qüestió que resulta, malauradament, molt actual. És doncs, una bona oportunitat per a ensenyar els joves el valor de l'amistat lluny de prejudicis.