Passa al contingut principal

Bromera presenta Els dies del Saurí de VerdCel


Bromera  presenta Els dies del Saurí, l’últim treball del grup alcoià VerdCel. Amb aquest quart disc, VerdCel assoleix una calidesa plàstica i musical que fa ressorgir les emocions més íntimes. Així, el disc ens parla de la inestabilitat dels nostres projectes vitals i clama per la seua supervivència malgrat el context en què vivim.

Els dies del Saurí inclou un CD amb 14 noves cançons i un còmic de  gran format  a tot color que amplia el pòsit sobre el qual descansen les bases i les guitarres rítmiques. Les pàgines de la novel·la gràfica ens narren la degradació de les condicions laborals del protagonista, de les relacions interpersonals, del rerefons humà que hi ha darrere de cada acomiadament i de les reaccions que tenim en temps de crisi.


VerdCel és una proposta musical multidisciplinar originària d’Alcoi que fa ús principalment de la cançó d’autor, el rock, el pop i el folk –però també de recursos audiovisuals, plàstics i teatrals– per a expressar emocions i sentiments, i oferir una visió molt particular de la societat actual. La seva obra ha rebut nombrosos guardons, com el Premi Ovidi Montllor al millor disc i cançó, el Premi Enderrock o el Certamen Terra i Cultura. Diverses són les gires i els concerts que han realitzat a tot l’Estat i algunes les incursions a l’àmbit europeu.

Vols fer un tast de l'obra?


La cadira

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el mé

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

Tràiler L'esclau del Mercadal

Us convidem a veure el booktràiler de L'esclau del Mercadal , de Dolors Garcia i Cornellà, una obra ambientada en la Girona del segle XIV, en la qual un jove cristià, un altre de religió jueva i un dels pocs esclaus de la ciutat, es fan amics. En una època en què la intolerància, les revenges i l’odi a la diversitat eren l’única transacció possible entre les diferents comunitats, tots tres lluitaran per la seva parcel·la de llibertat. L’esclau del Mercadal , Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil 2003, reflecteix els problemes d’interrelació que sorgeixen entre col·lectius diferents. Una qüestió que resulta, malauradament, molt actual. És doncs, una bona oportunitat per a ensenyar els joves el valor de l'amistat lluny de prejudicis.