Passa al contingut principal

Encara no m'estimes

Extensíssim article sobre el llibre Encara no m'estimes. Destaquem alguns aspectes:
«Encara no m'estimes, la seva última novel·la, suposa un projecte lleuger, una comèdia bufa al voltant d'una banda amateur de rock de Los Angeles, en que se satiritza l'art conceptual i les ínfules creatives.»
«Efervescent comèdia amb tocs romantics i anim burlesc del que és cool, a més de la raresa dins la seva producció, Encara no m'estimes [...] procura una estona agradable.»
«Encara no m'estimes medita, a la manera de Bales sobre Broadway de Woody Allen, sobre els difusos límits entre autoria i apropiació.»

Comentaris

Anònim ha dit…
Indignant! No és un "projecte lleuger", no és una "comèdia bufa" i no és "al voltant d'una banda amateur de rock": és al voltant de les relacions personals d'homes i dones. La lleugeresa i la comèdia només són alguns dels ingredients de l'amaniment. Si l'autor fos francès, les ressenyes potser parlarien d'"existencialisme" i "decisions vitals".
Eduard Castanyo (part molt interessada)

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el més

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu