Passa al contingut principal

Naix Edi.cat

La setmana passada es va donar el tret d'eixida d'una nova iniciativa editorial de la qual Bromera forma part. Edi.cat uneix de manera pionera tres editorials independents: Angle Editorial, Cossetània Edicions i Bromera amb l'objectiu de comercialitzar i promocionar de manera conjunta els respectius catàlegs editorials i amb la voluntat d'impulsar nous projectes.

Les tres editorials, que comparteixen unes mateixes inquietuds i una visió de futur comuna, aposten per aquesta nova xarxa que naix amb l’objectiu de crear sinergies i afrontar, amb garanties, els reptes de futur que plantegen els constants canvis en el sector editorial.

Es tracta d'una proposta inèdita que no passa per la fusió empresarial, sinó per la creació d’una plataforma conjunta que permet a les editorials mantenir la seua personalitat però alhora reforçar el seu posicionament i millorar la seva acció comercial i de difusió.
La xarxa ja ha començat a treballar amb la promoció conjunta de la campanya de Nadal. A més, s'està elaborant el portal d'Edi.cat que estarà en funcionament el proper mes de gener i també en el primer trimestre de 2009 tindrà lloc una jornada de reflexió sobre el món de l'edició independent en la nostra llengua. Tot plegat, per afrontar els nous reptes de futur marcats per la globalització i l'aglutinació editorial i com un estímul a la innovació, la versatilitat, la flexibilitat i l’enriquiment del nostre panorama literari.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el més

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu