Passa al contingut principal

S'estrena "Hikikomori" a la Villarroel

Notícia de l'estrena a ADN, Abc Catalunya i El Periódico.
Punxa damunt de les imatges per a llegir els articles.

Dissabte, dia 20, es va estrenar Hikikomori a la sala Villarroel, l'obra de teatre amb què Jordi Faura va guanyar el Premi de Teatre Ciutat de València, i que Bromera ha publicat recentment.
Hikikomori és un drama existencial ambientat al Tokio actual. Les vides de tres joves, Akane, Hikari i Kasumi, sucumbeixen a la pressió social, al fracàs i al buit vital que els assetja. Amb un llenguatge directe, sense embuts, i una narració molt àgil, l'obra ens capbussa en una realitat que ens és totalment al·liena: l’univers dels hikikomoris, adolescents que reaccionen amb un complet aïllament social per a evitar tota pressió exterior.
L'obra estarà en cartell fins al 25 de gener de 2009 i està dirigida pel propi Faura i per Abel Coll. El protagonista és un personatge absent al voltant del qual gira tota l’acció. Mingo Ràfols i Àngels Poch són els seus pares i Georgina Latre és la seva germana. El repartiment es completa amb Jordi Martínez, en el paper d’empresari occidental, i els adolescents Enric Rodríguez i Pau Vinyals. Podeu visitar la web especial que ha preparat la Villarroel: www.hikikomori.cat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el més

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu