Passa al contingut principal

Sant Jordi oblida la crisi


Hi havia expectació per vore com afectaria la crisi que patim en la festa gran dels llibres, la diada de Sant Jordi. Doncs, el balanç no podia ser millor. El sol i les bones temperatures acompanyaren els milers de lectors que ocuparen el centre de Barcelona i el centenar d'escriptors que s'hi aplegaren en una de les diades més multitudinaries que es recorden.


Andreu Martín, Agustín Fernández Paz, Xavi Sarrià, Mercè Canela i Jordi Faura han estat els autors de Bromera que han signat aquest any en les principals llibreries. A més, hem participat directament en aquest Sant Jordi des de la parada d'Edi.cat, a la part alta de la Rambla de Catalunya, on es podien comprar els nostres llibres i també, alguns exemplars dels primers llibres electrònics editats per la xarxa d'editors independents.

Un any més, una experiència extraordinària al voltant dels llibres. Ara, continuem treballant per gaudir també de l'edició de la Fira de València que tot just acaba de començar.

Els llibres de Bromera recomanats als mitjans de comunicació:


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el més

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu