Passa al contingut principal

Ara Bromera, en butxaca

Vilaweb s'ha fet ressó de la publicació dels primers llibres d’Edicions Bromera en petit format, que arriben a partir d'aquest mes de juny en el segell especialitzat LaButxaca. Es tracta d’un format que cada vegada guanya més presència en les llibreries i altres punts de venda i que servirà per a fomentar la lectura entre un públic més ampli, a banda d’aportar una segona vida a determinats títols que ara tornaran a estar accessibles als lectors a un preu més econòmic.

Aquest mes arriben als lectors Istanbul, ciutat i records, del Premi Nobel Orhan Pamuk, i Sexualment, l’exitós títol de la popular presentadora de televisió Núria Roca. I en els pròxims mesos es publicaran també altres llibres reeixits del fons editorial de Bromera. Entre altres, Els fills de la mitjanit, l’obra cabdal de Rushdie i un referent de la literatura contemporània; De tot cor, novel·la negra sobre la premsa rosa amb què Andreu Martín va guanyar el Premi Alfons el Magnànim, o Em dic Vermell, l’obra que va proporcionar a Pamuk un lloc destacat en el panorama literari internacional.

Una nova oportunitat de acostar-se a les obres més destacades de l'actualitat.

Comentaris

Toni ha dit…
Em sembla molt bé que Bromera participe en el projecte Labutxaca, de fet, jo compraré Istanbul i Em dic vermell, però crec que Bromera hauria de tenir també una col·lecció de butxaca, perquè pense que hi ha molts títols de l'Eclèctica que duen molts anys en la col·lecció i no és lògic que continuen costant entre 18 i 23 euros. Jo, personalment, no puc comprar totes les obres d'interés que publiqueu a 22 euros. I crec que no sóc un cas aïllat.
Bromera de lletres ha dit…
Gràcies Toni pel teu comentari i pel teu suggeriment, que tindrem en compte en els projectes futurs. A hores d’ara, considerem que és més positiu concentrar esforços en una marca paraigua com la que ofereix LaButxaca per oferir bons títols i garantir una distribució adequada que no fragmentar un mercat tot just incipient com el de butxaca en molts segells petits. Amb tot, hi ha altres fórmules de revitalització del fons editorial, com la que ofereix el llibre digital i que també explorem en l’actualitat mitjançant el portal www.edi.cat. T’animem a conéixer aquest format!

Entrades populars d'aquest blog

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

#FinançamentJust

La recent presentació del projecte de Pressupostos Generals de l’Estat per a 2017 ha fet evident que els valencians i valencianes rebrem la menor inversió per habitant de tot l’Estat, una despesa que suposa un 6,9% de la inversió durant el 2017 i s’allunya de l’11% que representa la població valenciana. Una xifra que, a més, suposa una reducció del 33% de les inversions per a 2017 i la relegació de la nostra autonomia com el territori amb menys inversió si tenim en compte la població. Mentre que el projecte preveu una inversió mitjana a tot l’estat de 185 euros per habitant, a València, Alacant i Castelló la quantitat baixa fins als 119 euros. Així, la inversió de 2017 en les nostres comarques serà de 589 milions d’euros davant dels 879 que es van assignar als comptes de  2016, el que suposa una baixada de 290 milions d’euros. Aquesta conjuntura posa d’actualitat, precisament, un dels títols publicats a la col·lecció «Bromera Actual» fa només un parell d’anys. Es tracta de l’