Passa al contingut principal

Els llibres d'aquest Sant Jordi





Bromera t’ofereix novetats ben interessants per a aquesta primavera. En el nostre web trobaràs un espai especial amb les millors recomanacions per a regalar o regalar-te. Entre les apostes de Bromera per a aquest Sant Jordi hi ha L’home del sac, la primera novel·la que va escriure Màrius Serra, que es reedita ara revisada per l’autor. També hi ha el darrer Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, Els embolics dels Hoover, de Joaquim Biendicho, que narra una persecució esbojarrada i frenètica per diferents destinacions turístiques de la Mediterrània o el darrer lliurament de la mossa d’esquadra més agosarada, l’heroïna creada per Andreu Martín, Wendy i l’enemic invisible. El toc d’humor, l’aporten Fèlix Fernàndez i Òscar Giró, que han aplegat en Tips de ‘Mou’ les barbaritats que ha publicat la premsa madridista des de l’arribada de Pep Guardiola al Barça.



A més, enguany pots gaudir també dels millors autors italians amb La triple vida de Michele Sparacino, d’Andrea Camilleri, i El pes de la papallona, d’Erri De Luca; de l’última obra de John Updike, Les vídues d’Eastwick, i de noves aventures de Charlie Parker, el detectiu creat per John Connolly, a Les veus.



On i quan pots trobar els nostres autors



Com que estem segurs que alguna de les nostres propostes t’haurà temptat, ací trobaràs l’horari complet de signatures per a Sant Jordi. Enguany, per primera vegada, Bromera estarà present no solament en totes les llibreries sinó també amb una parada pròpia situada a la Rambla de Catalunya, 45. A més, per a celebrar el 25é aniversari d’Edicions Bromera, a la una del migdia a la nostra parada brindarem tots junts amb una copa de cava.
Màrius Serra i Andreu Martín signaran les seues obres a Barcelona mentre que Fèlix Fernàndez, Òscar Giró i Joaquim Biendicho ho faran a Tarragona i a Reus.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

Tràiler L'esclau del Mercadal

Us convidem a veure el booktràiler de L'esclau del Mercadal , de Dolors Garcia i Cornellà, una obra ambientada en la Girona del segle XIV, en la qual un jove cristià, un altre de religió jueva i un dels pocs esclaus de la ciutat, es fan amics. En una època en què la intolerància, les revenges i l’odi a la diversitat eren l’única transacció possible entre les diferents comunitats, tots tres lluitaran per la seva parcel·la de llibertat. L’esclau del Mercadal , Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil 2003, reflecteix els problemes d’interrelació que sorgeixen entre col·lectius diferents. Una qüestió que resulta, malauradament, molt actual. És doncs, una bona oportunitat per a ensenyar els joves el valor de l'amistat lluny de prejudicis.