Passa al contingut principal

El retorn del Jove Príncep"- Com pot un estimar-se a si mateix, si es coneix les imperfeccions pròpies? -replicà el jove Príncep.

- De la mateixa manera que podem estimar els altres, coneixent-ne les d'ells. Els qui esperen un ésser perfecte per tal d'estimar-lo veuen imatges falses i enganyoses, i acaben no estimant ningú. Per tant, per a estimar-te i perdonar-te, n'hi ha prou que sentis el desig de ser una persona millor, i acceptis que has fet tot el que podies fer.

-Com sabré que estimo de debò si abans no he experimentat l'amor?-va preguntar el Jove Príncep amb tota la lògica.

-Estimes de debò quan poses la felicitat d'algú altre per davant de la teva. L'amor de veritat és lliure i no coneix límits."

El retorn del Jove Príncep

Edicions Bromera ha publicat El retorn del jove príncep, de A.G Roemmers, una història de ficció que ens convida a fer un viatge espiritual i humanístic a la recerca dels sentiments més amagats. L’obra es publica simultàniament en castellà en Planeta i els drets d’edició s’han venut a una dotzena de països entre els quals hi ha Brasil, Islàndia, Rússia, Itàlia o Taiwan.

Bruno d’Agay, descendent d’Antoine de Saint-Exupéry, ha dit d’aquest llibre que es tracta «d’una obra que ens fa recordar tot el que no cal oblidar: l’amor, l’educació, la família, els valors...»


A.G. Roemmers (Buenos Aires, 1958) és escriptor i poeta. És també acadèmic del Reial Insitut de Cultura de Mèxic i president honorari de l’Associació Americana de Poesia. En 2006 es convertí en el primer autor llatinoamericà en guanyar el premi Cultura Viva en la modalitat de poesia. El retorn del jove príncep ha sigut declarat a Argentina obra d’interés cultural.
L’autor estarà a Madrid el 2 i 3 de juny per promocionar el seu treball i dedicarà un temps de la seua estància als mitjans de comunicació.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

La paraula de la setmana: xalar

xalar La literatura, com totes les altres manifestacions culturals, proporciona, a banda de coneixements a manta, entreteniment, diversió, gaudi, goig, fruïció o... xalera, que és allò que u sent quan xala. Amb el verb xalar passa com amb altres paraules vives en la parla col·loquial. Per més sinònims que busque l’usuari, no n’hi ha cap que li faça el pes. Verb ben viu en el valencià septentrional i el tortosí, significa passar-s’ho bé, gojar, gaudir o –més politicolingüísticament incorrecte– disfrutar. Procedent del llatí exhalare , ‘respirar, esplaiar-se’, és probable que xalar haja arribat al català des de l’italià scialare , ‘passar-s’ho bé, fer ostentació, malgastar’, tal com mostra l’ús de la paraula en aquest fragment de la magnífica novel·la d’Urbà Lozano La trampa del desig : Perquè ja em diràs, quan Daniel començà a fer-se fadrí, amb tanta usurpadora solta; amb tanta lloba desitjosa d’apoderar-se del que tenim, per xalar sense haver junyit; per c

Engeguem motors per a la 35a Setmana del Llibre en Català

Un any més, Bromera participa en la Setmana del Llibre en Català, una fira que funciona com a punt de trobada entre les editorials i revistes que editen en català, les llibreries i els lectors. Amb els seus més de 150 expositors, aquesta cita constitueix una magnífica oportunitat per a trobar novetats, gaudir de lectures en veu alta amb reconeguts autors, assistir a taules rodones i gaudir de sopars literaris i espectacles familiars. En definitiva, una manera divertida i distesa d’acostar-se a la cultura i la literatura. Per això, per a aquesta edició que comença demà mateix i que es perllongarà fins el 17 de setembre, hem preparat una sèrie d’actes per a tots els gustos que us permetran gaudir de les nostres novetats editorials. Siga quin siga el teu gènere preferit, tenim una activitat per a tu: Per als fans de les històries plenes de secrets Diumenge 10 de setembre a les 11.00 h en l’Escenari 1. Presentació de Vindrà la mort i tindrà els teus ulls , d’Urbà Lozano, P