Passa al contingut principal

Rècord d’originals presentats al VI Premi de Teatre Ciutat d’Alzira Palanca i Roca

El VI Premi de Teatre Ciutat d’Alzira Palanca i Roca ha batut en aquesta edició el rècord d’originals presentats en aquesta modalitat, amb un total de 48 obres. El Premi està dotat amb 8.000 € per l’Ajuntamet d’Alzira. L’obra guanyadora es publicarà en la col·lecció «Bromera Teatre» d’Edicions Bromera.

El jurat del certamen està format per Salvador Bataller, Francesc J. López, Josep Palomero, Miquel Àngel Vidal –guanyador de la passada edició– i l’alcaldessa d’Alzira, que delega en el regidor de Cultura, Carlos Correal, qui el presidirà. El títol de l’obra guardonada amb el VI Premi de Teatre Ciutat d’Alzira Palanca i Roca es farà públic el dia 7 de juliol, en el transcurs dels Encontres de Teatre a l’Estiu que organitza l’Ajuntament d’Alzira. Tanmateix, el lliurament del guardó –l’estatueta dissenyada per Manuel Boix– tindrà lloc en el tradicional sopar dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira, que se celebrarà l’11 de novembre, on es donarà a conéixer el veredicte del jurat de la resta de modalitats del certamen.

El Premi de Teatre ha sigut un dels últims a incorporar-se a la festa literària dels Ciutat d’Alzira, uns guardons plenament consolidats que arriben el 2011 a la vint-i-tresena edició. «Els Premis Literaris Ciutat d’Alzira comencen enguany amb molt bon peu, amb el rècord de participació del Premi de Teatre, cosa que demostra l’encert de fa sis anys de crear-lo i dotar-lo econòmicament», ha manifestat el regidor de Cultura Carlos Correal. Les bases de totes les modalitats (infantil, juvenil, poesia, assaig, novel·la i divulgació científica) ja estan convocades i el termini de presentació d’originals estarà obert fins al 12 de setembre.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el més

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu