"El debat transgènic portat a taula" és el títol de la ressenya que ha publicat David Bueno al suplement cultural d'El Punt-Avui. Com podem llegir en la ressenya, Biotecnologia al menú és un llibre "divulgatiu i reeixit, desacomplexat i ponderat, atrevit i equilibrat que reflecteix la gran distorsió que hi ha entre allò que diu la major part de la comunitat científica, avalat per dades, i el que opina la resta de la societat, en què s’ha imposat una imatge completament contrària".
Es tracta d'un tema d'actualitat que serà protagonista aquest dijous (25 d'octubre) del cicle de conferències dels Premis Literaris Ciutat d'Alzira, ja que José María Seguí Simarro, autor del llibre i guanyador del Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General, impartirà una xarrada a l'auditori de la Casa de la Cultura d'Alzira. Serà a les 19 hores i, per descomptat, al final de la sessió els assistents podran plantejar-li al científic els neguits que se'ns plantegen en el dia a dia a l'hora de fer la compra davant dels dubtes que ens plantegen els aliments transgènics.
Comentaris