Passa al contingut principal

Vols anar a la preestrena d'Els fills de la mitjanit?
Els fills de la mitjanit arriba al cinema! La pel·lícula, que porta el mateix títol que la magistral novel·la de Salman Rushdie, s’estrena el 5 de juliol i des d’Edicions Bromera volem convidar els nostres lectors a la preestrena. Per això, us proposem un concurs amb un premi ben atractiu: un exemplar de la novel·la Els fills de la mitjanit i una entrada doble per la preestrena a Barcelona.

Per a participar, heu de respondre a una pregunta molt senzilla: En què es van convertir les gotes de sang i les llàgrimes de l’avi Aadam Aziz quan va topar de nas contra un muntó de terra? Trobareu la resposta si llegiu el fragment en PDF que es pot descarregar des de la fitxadel llibre, que ha guanyat premis tan prestigiosos com el Best of Booker i ha estat inclòs en la llista dels Millors Llibres del segle xx. I és que Salman Rushdie se serveix dels fabulosos recursos de la tradició oral índia per bastir un retaule apassionant ple a parts iguals d’elements màgics i de sàtira política.

Entre tots els que ens envieu la resposta encertada a comunicacio@bromera.com, abans del dimarts 2 de juliol a les 13 h, sortejarem el premi. 

La pel·lícula promet, ja que el guió és del mateix Salman Rushdie, que ha estat molt implicat també en altres decisions. Si voleu anar fent boca, us convidem a veure el tràiler i altres detalls interessants des d'ací.
 
I no us preocupeu si no sou de Barcelona o de prop, perquè per gentilesa de la distribuïdora Deaplaneta, també sortejarem en les pròximes setmanes entrades per a sessions normals en cinemes d’altres localitats.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el mé

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

Tràiler L'esclau del Mercadal

Us convidem a veure el booktràiler de L'esclau del Mercadal , de Dolors Garcia i Cornellà, una obra ambientada en la Girona del segle XIV, en la qual un jove cristià, un altre de religió jueva i un dels pocs esclaus de la ciutat, es fan amics. En una època en què la intolerància, les revenges i l’odi a la diversitat eren l’única transacció possible entre les diferents comunitats, tots tres lluitaran per la seva parcel·la de llibertat. L’esclau del Mercadal , Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil 2003, reflecteix els problemes d’interrelació que sorgeixen entre col·lectius diferents. Una qüestió que resulta, malauradament, molt actual. És doncs, una bona oportunitat per a ensenyar els joves el valor de l'amistat lluny de prejudicis.