Passa al contingut principal

El museu de la innocència


Tenim una gran notícia que volem compartir en primícia amb els lectors d’aquest bloc: Orhan Pamuk ha acabat ja la redacció de la seua esperada nova novel·la: El museu de la innocència. L'escriptor turc treballava en aquesta obra en el moment de rebre, per a sorpresa de molts, el Premi Nobel de Literatura 2006.
El primer capítol comença així:
”Hayatımın en mutlu anıymış, bilmiyordum. Bilseydim, bu mutluluğu koruyabilir, her şey de bambaşka gelişebilir miydi? Evet, bunun hayatımın en mutlu anı olduğunu anlayabilseydim, asla kaçırmazdım o mutluluğu.”
Sí, és clar, en turc...
L'editorial alemanya Hanser anuncia en aquesta web dedicada a l'autor el llançament de la novel·la per al 13 de setembre. L'alemanya serà, així, la primera llengua a què es traduirà aquesta obra. I és que en aquell país hi ha una expectació enorme, alimentada a més per l'elecció de Turquia com a convidada d'honor d'enguany a la Fira de Frankfurt. El retard en la finalització del manuscrit ha obligat el museu Schirn a cancel·lar l'exposició prevista sobre el llibre, i que hauria mostrat alguns dels objectes quotidians que inspiren la història d'amor que és El museu de la innocència.
Edicions Bromera publicarà El museu de la innocència en 2009. De moment, el creixent nombre de seguidors d'Orhan Pamuk tenen una cita a les llibreries el pròxim mes de novembre, quan s'editarà, dins la col·lecció "L'Eclèctica", Altres colors, la primera novetat de l'autor des de l'èxit d'Istanbul, ciutat i records.

JC Girbés

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

#FinançamentJust

La recent presentació del projecte de Pressupostos Generals de l’Estat per a 2017 ha fet evident que els valencians i valencianes rebrem la menor inversió per habitant de tot l’Estat, una despesa que suposa un 6,9% de la inversió durant el 2017 i s’allunya de l’11% que representa la població valenciana. Una xifra que, a més, suposa una reducció del 33% de les inversions per a 2017 i la relegació de la nostra autonomia com el territori amb menys inversió si tenim en compte la població. Mentre que el projecte preveu una inversió mitjana a tot l’estat de 185 euros per habitant, a València, Alacant i Castelló la quantitat baixa fins als 119 euros. Així, la inversió de 2017 en les nostres comarques serà de 589 milions d’euros davant dels 879 que es van assignar als comptes de  2016, el que suposa una baixada de 290 milions d’euros. Aquesta conjuntura posa d’actualitat, precisament, un dels títols publicats a la col·lecció «Bromera Actual» fa només un parell d’anys. Es tracta de l’