Passa al contingut principal

Un tast d'una novel·la impredictible

Com us avançàvem la setmana passada, us oferim el primer capítol d'Esquivant la mort, la primera novel·la de Josh Bazell, que arriba a les llibreries el 3 de setembre. Hilarant, salvatgement divertida, impredictible i absorbent, són alguns dels elogis que ha rebut la novel·la, tot un èxit aclaparador als EUA. Amb aquest nou títol publicat en la col·lecció «L’Eclèctica», Bromera incorpora al seu catàleg una de les novel·les més fresques, dinàmiques i absorbents del panorama internacional que prompte tindrà la versió cinematogràfica amb Leonardo di Caprio en el paper protagonista i com a productor de la cinta.

Esquivant la mort atrapa l’atenció del lector des de la primera pàgina. Amb una narració àgil, mordaç i en ocasions, descarnada, narra els esdeveniments que han marcat la vida del doctor Peter Brown fins ara. Passat i present s’entrellacen per a endinsar-nos en el món sòrdid de la màfia des d’una perspectiva nova en el gènere negre. Tot plegat, una història, extraordinàriament intensa amb un desenllaç impressionant.


A més de gaudir de la lectura d'aquesta novetat, t'oferim la possibilitat de nadar entre taurons a l'Aquàrium de Barcelona i esquivar la mort com Peter Brown, el protagonista. Només has d'enviar-nos la butlleta que trobaràs en el llibre, juntament amb el tiquet de compra (o de regal). Pots consultar les bases completes ací.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el més

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu