dimecres, 26 d’agost de 2009

Un tast d'una novel·la impredictible

Com us avançàvem la setmana passada, us oferim el primer capítol d'Esquivant la mort, la primera novel·la de Josh Bazell, que arriba a les llibreries el 3 de setembre. Hilarant, salvatgement divertida, impredictible i absorbent, són alguns dels elogis que ha rebut la novel·la, tot un èxit aclaparador als EUA. Amb aquest nou títol publicat en la col·lecció «L’Eclèctica», Bromera incorpora al seu catàleg una de les novel·les més fresques, dinàmiques i absorbents del panorama internacional que prompte tindrà la versió cinematogràfica amb Leonardo di Caprio en el paper protagonista i com a productor de la cinta.

Esquivant la mort atrapa l’atenció del lector des de la primera pàgina. Amb una narració àgil, mordaç i en ocasions, descarnada, narra els esdeveniments que han marcat la vida del doctor Peter Brown fins ara. Passat i present s’entrellacen per a endinsar-nos en el món sòrdid de la màfia des d’una perspectiva nova en el gènere negre. Tot plegat, una història, extraordinàriament intensa amb un desenllaç impressionant.


A més de gaudir de la lectura d'aquesta novetat, t'oferim la possibilitat de nadar entre taurons a l'Aquàrium de Barcelona i esquivar la mort com Peter Brown, el protagonista. Només has d'enviar-nos la butlleta que trobaràs en el llibre, juntament amb el tiquet de compra (o de regal). Pots consultar les bases completes ací.