divendres, 1 d’octubre de 2010

Comença el compte enrere per als vampírics

Només falten 15 dies per tal que arribe a les llibreries el primer títol de la saga Diaris de vampirs, de J.L Smith, i que està sent tot un èxit a la televisió no només als EEUU sinó també a casa nostra gràcies a TV3 que acaba d'emtre la primera temporada.

Amb Despertar, els fans de tot allò relacionat amb el món dels vampirs, gaudiran d'una història apassionant i terrorífica alhora: dos germans que lluiten per l'amor d'una jove de 17 anys i que arroseguen un passat tenebrós.
Llig el primer capítol ací.

Anterior a la saga Crepuscle, de Stepheni Meyer, Diaris de vampirs està considerada tot un referent de la literatura vampírica i ha inspirat moltres altres històries. Stefan i Damon Salvatore són els protagonistes d'aquesta història que transpassa les fronteres del temps i el límit dels sentiments humans i que ha capitvat milers de lectors arreu del món. Misteri, assassinats, forces sobrenaturals i passió són alguns dels ingredients d'aquesta trama vampírica.El primer volum de la saga, Despertar, arribarà a les llibreries el proper 15 d'ocutbre, però ací us deixen la coberta un fragment breu per a que pugau fer un tast...."En Damon li sostenia completament el cos perquè no caigués. Li va nota els llavis en la pell del cos, roents com si estigués enfebrat. Llavors va sentir l'agullonada, com les punxades de dues agulles. Però de el dolor va passar de seguida, i es va relaxar davant el plaer de sentir com li extreia la sang... Li agadava el cap amb les mans per acostar-se'l bé, els dits entre els seus cabells foscos, acariciant-los-hi suaument. Eren sedosos, càlids i vius en contacte amb els dits. Quan va obrir una mica els ulls, va veure que reflectien els colors de l'iris sota la llum de les espelmes. Vermell i blau i porpra, igual que... igual que plomes".