divendres, 15 d’octubre de 2010

Subsòl arriba a les llibreries. Unai Siset al descobert!Per fi ha arribat el dia!
Subsòl, l'obra literària d'un col·lectiu d'escriptors agrupats sota el nom d'Unai Siset, està arribant a les llibreries. Des de fa unes quantes setmnes ací al bloc, al perfil de Facebook, a la web de Bromera, hem estat jugant a les endevinalles. Es tracta d'un enjogassament positiu que ha brollat directament del repte que durant mesos ha ocupat les ments d'aquests set escriptors.

Hem donat pistes, hem ensenyat fotografies, hem penjat textos relacionats amb alguns dels relats que formen Subsòl. Tot, sempre, des del màxim respecte al lector, a qui proposàvem un viatge que ens ha de dur a això, a Subsòl, una obra literària.

De qui va ser la idea? Per què Subsòl? Per què Unai Siset? Són preguntes que no tenen resposta. O sí. La resposta és el joc, l'aposta, el compromís amb la literatura: el llibre. Una obra concebuda a partir d'una fotografia, feta de fragments, per conformar una història. Set relats, set estils diferents, una sola obra. Per això, els relats no van signats, per això no sabem ni volem saber de qui va ser la idea, per això presentem aquesta proposta.

Els memebres del col·lectiu Unai siset són: Pasqual Alapont, Manuel Baixauli, Vicent Borràs, Esperança Camps, Àlan Greus, Urbà Lozano, Vicent Usó.
Visita el bloc d'Unai Siset
Unai al Facebook