dilluns, 18 d’octubre de 2010

La sèrie de més èxit a la televisió


Bromera incorpora al seu catàleg els llibres d'aquesta popular saga que actualment triomfa a la televisió als EUA i també al nostre país. La sèrie de televisió, basada en els llibres D.J. Smith, és creació de Kevin Williamson i es tracta d'una producció de Warner Entertainment.

Igual que en els llibres, la trama gira entorn de l'elena, els seus amics i d'altres habitants d'una petita ciutat de Virgina, Mystic Falls. L'Elena Gilbert (Nina Dobrev) és una adolescent de la qual s'enamoren dos germans vampirs, l'Stefan (Paul Wesley) i en Damon Salvatore (Ian Somerhalder), i que resulta ser idèntica a la dona que els va convertir en vampirs i de qui ambdós van estar enamorats en el passat. The Vampire Diaris va ser llançada en el canal The CW el 10 de setembre de 2009 i va aconseguir reunir 4.800.000 espectadors convertint-se en la segona estrena més vista de The CW.

La crítica

Molts crítics de televisió consideraren que la sèrie millorava en cada episodi. Sarah Hughes, de The Independent, va dir que The Vampire Diaris s'havia convertit en una sèrie ben elaborada, desenvolupada, a pesar dels episodis més pobres del començament. El New York Post també lloa la representació de l'Elena, una dona amb caràcter molt resolt, que no permet que els seus sentiments pel seu nuvi la controlen. The New York Times li va donar a la sèrie un esment d'honor en la seua llista dels programes del 2009.

A l'estat espanyol, la sèrie s'emet en TNT, en la 7 Región de Murcia i en Aragón Televisión en castellà. TV3 la va estrena en català el 22 de juliol de 2010 amb el títol de Diaris de vampirs. Davant l'èxit d'audiència, la televisió autonòmica catalana l'ha reposat al nou canal per a joves 3XL, on s'emet actualment. El gran èxit de la sèrie ha fet que tinga un nombrós grup d'amics al Facebook. T'hi afegeixes?