dimecres, 23 de febrer de 2011

Bromera participa en la convenció de Diaris de vampirs


Bromera estarà present en la convenció internacional de Diaris de vampirs, que tindrà lloc a Barcelona els dies 11 i 12 de juny i a la qual assistiran els dos actors principals de la sèrie: Ian Somerhalder, que intrepreta a Damon Salvatore, i Paul Wesley, que interpreta a Stefan Salvatore. L’acte, del qual Bromera és col·laborador oficial, està organitzat per KLZ Events i respon a l’èxit televisiu de la sèrie Diaris de vampirs, basada en els llibres de L. J. Smith.

L’hotel Hesperia Tower ha sigut el lloc escollit per a aquesta convenció, que durant dos dies permetrà als seguidors de la sèrie gaudir d’un seguit d’actes i activitats, com ara, concerts, trobades amb els actors, sortejos, còctels i signatures d’autògrafs.

Bromera sortejarà entre els lectors una entrada per a la convenció valorada en 300 euros (Bloody Pass), que inclou seients reservats en una zona privilegiada per a veure els actors, un autògraf de tots els convidats, una fotografia de grup, l’entrada a estands i altres activitats especials, a més d’un regal exclusiu. Al llarg dels propers mesos, us anirem donant més informació en el Facebook i en el bloc de Bromera al voltant d’aquesta convenció.

Bromera ha publicat els tres primers títols de la coneguda sèrie (Despertar, Conflicte i Fúria) i en breu arribarà també Invocació. Els llibres de L. J. Smith, anteriors a la saga Crepuscle de Stephenie Meyer, s’han consolidat com un referent de la literatura vampírica des que es va publicar per primera vegada als anys 90.

4 comentaris:

SomerhalderLove; ha dit...

soy italiana y quiero partecipar!

Clàudia ha dit...

Us he enviat un email perquè em dieu que es te que fer per participar!

Anònim ha dit...

Quant es sabrà alguna cosa d' auest concurs?
merci

Bromera de lletres ha dit...

D'ací ben poc anunciarem a la web, facebook i Twitter què cal fer per poder aconseguir l'entrada.