Passa al contingut principal

Hui es presenta El quadern de les vides perdudes a Barcelona

Hui es presenta El quadern de les vides perdudes, de Silvestre Vilaplana, als mitjans de comunicació de Barcelona en un esmorzar de premsa. La novel·la, publicada per Bromera en la col·lecció «L’Eclèctica», és la guanyadora del Premi Alfons el Magnànim València de Narrativa dotat amb 30.000 €, una de les dotacions més important pel que fa a narrativa en català. L’acte tindrà lloc a les 11.30 hores a La Casa del Llibre (Rambla Catalunya 37), i hi participaran Josep Gregori, editor de Bromera, i l’escriptor Silvestre Vilaplana.

Aquest autor ens presenta una novel·la psicològica i de misteri que atrapa el lector des de la primera pàgina. El protagonista d’aquestes pàgines pateix una progressiva degradació física i mental. La desaparició de dues nenes a prop de casa seva, l’assenyalen com a culpable. Pots veure el tràiler d’aquest thriller absorbent ací.

Fins ara, la premsa i també les xarxes socials se n'han fet ressò de la publicació d'El quadern de les vides perdudes. Us deixem un tast de les últimes referències a la premsa:

«Durant la meva vida dec haver llegit més d'un miler de llibres, segur, i pocs personatges m'han corprès tant com el protagonista d'El quadern de les vides perdudes, que magistralment ha escrit Silvestre Vilaplana». 
Jesús M. Tibau (llig la ressenya secera)

«Volia fer una cosa distinta i va eixir així, una obra coetània, centrada en una gran ciutat i en l'època actual. D'entrada el plantejament és completament diferent a totes les anteriors, pot ser només un element és repeteix. I és que a mi m'agrada que el lector es quede enganxat a la història, eixa idea d'atrapar al lector i contar una història que tinga suficientment atractiu per a que qualsevol lector la lliga amb aquest idea de ànsia per saber el que passa». 

«Enmig de tot el dolent, el coratge dels joves de dir fins ací hem arribat és un exemple per als adults, que encara estem disposats a engolir més sense plantar-nos».
Silvestre Vilaplana (entrevista al Levante-EMV)I ací us deixem l'entrevista a Levante TV:


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el mé

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

Tràiler L'esclau del Mercadal

Us convidem a veure el booktràiler de L'esclau del Mercadal , de Dolors Garcia i Cornellà, una obra ambientada en la Girona del segle XIV, en la qual un jove cristià, un altre de religió jueva i un dels pocs esclaus de la ciutat, es fan amics. En una època en què la intolerància, les revenges i l’odi a la diversitat eren l’única transacció possible entre les diferents comunitats, tots tres lluitaran per la seva parcel·la de llibertat. L’esclau del Mercadal , Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil 2003, reflecteix els problemes d’interrelació que sorgeixen entre col·lectius diferents. Una qüestió que resulta, malauradament, molt actual. És doncs, una bona oportunitat per a ensenyar els joves el valor de l'amistat lluny de prejudicis.