Passa al contingut principal

Sant Valentí 2013: erotisme suggeridor o emocions més fortes?

Només falta un dia per a la celebració del Sant Valentí, una festa que continua mantenint fidels seguidors, tot i que també hi ha qui creu que per a dir «t’estime» no hi ha dates en el calendari. Per a nosaltres, qualsevol excusa és vàlida per a recomanar una bona lectura. Així que aprofitem el context per a suggerir-vos Llum antiga, de John Banville. Sens dubte, la millor novel·la del guanyador dels premis Booker i Kafka.

 Alexander Cleave és un vell actor de teatre que recorda el seu fugaç i intens primer amor. Un rodatge cinematogràfic el durà a intimar amb una jove i popular actriu, la vida de la qual s’ha abocat a l’abisme i a la inesperada troballa de respostes entorn del destí final de les dones que van marcar la seua existència.

«Meravellós... Banville demostra el talent per a escriure sobre la veritable textura de l’erotisme... Es mereix vendre deu vegades més que Cinquanta ombres de Grey.»
Sunday Express

«Un artista nabokovià... Llegir-lo és com planar sobre un llac de praliné: un procés majestuós, deliciós i que demana ser assaborit.»
The Independent on Sunday

Comenceu a llegir-lo ara mateix! Ací podreu consultar també els altres títols de l’autor a Bromera.Però si el que us abelleix són emocions més fortes, no oblideu que en la mateixa col·lecció, «L’Eclèctica», trobareu publicats tots els llibres guardonats amb el Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida, el més ben dotat de tot l’estat i amb una qualitat d’obres que fa cada volta més difícil la tasca del jurat. Us deixem una selecció de les últimes obres.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el mé

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

Tràiler L'esclau del Mercadal

Us convidem a veure el booktràiler de L'esclau del Mercadal , de Dolors Garcia i Cornellà, una obra ambientada en la Girona del segle XIV, en la qual un jove cristià, un altre de religió jueva i un dels pocs esclaus de la ciutat, es fan amics. En una època en què la intolerància, les revenges i l’odi a la diversitat eren l’única transacció possible entre les diferents comunitats, tots tres lluitaran per la seva parcel·la de llibertat. L’esclau del Mercadal , Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil 2003, reflecteix els problemes d’interrelació que sorgeixen entre col·lectius diferents. Una qüestió que resulta, malauradament, molt actual. És doncs, una bona oportunitat per a ensenyar els joves el valor de l'amistat lluny de prejudicis.