Passa al contingut principal

Sant Valentí 2013: erotisme suggeridor o emocions més fortes?

Només falta un dia per a la celebració del Sant Valentí, una festa que continua mantenint fidels seguidors, tot i que també hi ha qui creu que per a dir «t’estime» no hi ha dates en el calendari. Per a nosaltres, qualsevol excusa és vàlida per a recomanar una bona lectura. Així que aprofitem el context per a suggerir-vos Llum antiga, de John Banville. Sens dubte, la millor novel·la del guanyador dels premis Booker i Kafka.

 Alexander Cleave és un vell actor de teatre que recorda el seu fugaç i intens primer amor. Un rodatge cinematogràfic el durà a intimar amb una jove i popular actriu, la vida de la qual s’ha abocat a l’abisme i a la inesperada troballa de respostes entorn del destí final de les dones que van marcar la seua existència.

«Meravellós... Banville demostra el talent per a escriure sobre la veritable textura de l’erotisme... Es mereix vendre deu vegades més que Cinquanta ombres de Grey.»
Sunday Express

«Un artista nabokovià... Llegir-lo és com planar sobre un llac de praliné: un procés majestuós, deliciós i que demana ser assaborit.»
The Independent on Sunday

Comenceu a llegir-lo ara mateix! Ací podreu consultar també els altres títols de l’autor a Bromera.Però si el que us abelleix són emocions més fortes, no oblideu que en la mateixa col·lecció, «L’Eclèctica», trobareu publicats tots els llibres guardonats amb el Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida, el més ben dotat de tot l’estat i amb una qualitat d’obres que fa cada volta més difícil la tasca del jurat. Us deixem una selecció de les últimes obres.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

#FinançamentJust

La recent presentació del projecte de Pressupostos Generals de l’Estat per a 2017 ha fet evident que els valencians i valencianes rebrem la menor inversió per habitant de tot l’Estat, una despesa que suposa un 6,9% de la inversió durant el 2017 i s’allunya de l’11% que representa la població valenciana. Una xifra que, a més, suposa una reducció del 33% de les inversions per a 2017 i la relegació de la nostra autonomia com el territori amb menys inversió si tenim en compte la població. Mentre que el projecte preveu una inversió mitjana a tot l’estat de 185 euros per habitant, a València, Alacant i Castelló la quantitat baixa fins als 119 euros. Així, la inversió de 2017 en les nostres comarques serà de 589 milions d’euros davant dels 879 que es van assignar als comptes de  2016, el que suposa una baixada de 290 milions d’euros. Aquesta conjuntura posa d’actualitat, precisament, un dels títols publicats a la col·lecció «Bromera Actual» fa només un parell d’anys. Es tracta de l’