Passa al contingut principal

Una bona excusa per a llegir «Micalet Teatre»

Hui se celebra el Dia Mundial del Teatre i a Bromera no volem deixar passar l’oportunitat de recomanar-vos que gaudiu al màxim d’aquesta disciplina, ja siga com a espectador, lector, actor o escriptor. Perquè el teatre és l’essència de la vida. Solem sentir-nos identificats en algun dels personatges o amb les emocions que s’hi reflecteixen a escena. Podem riure, plorar, indignar-nos... però, sobretot, hem de delectar-nos en el teatre!

A Bromera trobareu diverses col·leccions per a llegir teatre, com ara «Bromera Teatre», «Gran Teatre Bromera» o «La Tarumba Teatre». Ara aprofitem aquesta efemèride per a recomanar-vos vivament la col·lecció «Micalet Teatre», una forma senzilla i divertida d’introduir a les nostres aules la literatura i la pràctica teatrals.

Entre els últims títols, trobareu L’extraordinària història del fantasma de Quim Quinqué, de Paco Romeu, Tres nobles en un grapat i un soldat enamorat, d’Enric Lluch, Maleïda poma!, d’Anna Ballester o Els valents de Valor, de Manuel Molins.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el més

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu