Passa al contingut principal

Ja pots consultar L'Illa 62Les descobriràs en L’Illa 62, el nou número de la nostra revista, una invitació a endinsar-te en la primavera de bones lectures que hem preparat per als lectors més exigents.

En aquesta ocasió, la novel·la històrica és protagonista del dossier, amb propostes tan interessants com El retorn de Macbeth, de Francesc Puigpelat, Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira. Però al llarg de les pàgines de L’Illa també trobaràs els nous llibres d’Erri De Luca, John Banville com a Benjamin Black, Josep Lozano, Jordi Sierra i Fabra, Andreu Martín, Vicent Enric Belda i Pasqual Alapont, entre altres.

Com sempre, l’educació és una de les apostes permanents de Bromera, i en aquest número donem veu als autors de Llibre del professor, un poemari que ret homenatge a l’ofici d’ensenyar, i La fórmula, un títol molt interessant per a encaminar els adolescents cap a la felicitat. A més, ressenyem el llibre amb què Gemma Lluch i Caterina Valriu ofereixen claus ben útils per a fer recomanacions de lectures, així com novetats literàries per a lectors de qualsevol edat, que són eines magnífiques per a fomentar la lectura entre infants i joves.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el més

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu