Passa al contingut principal

Conta'ns el teu 23F i aconsegueix un exemplar de 'Quan caminàrem la nit'


-«¡Todo el mundo quieto. Al suelo todo el mundo!»-i per acompanyar amb rotunditat l’afirmació se sentiren uns trets a l’aire. El 23-F havia començat.

Així comença el llibre de Joanjo Garcia, Quan caminàremla nit, Premi Enric Valor de Novel·la. Vols aconseguir un dels dos exemplars que sortegem? Conta’ns el teu 23F al twitter amb l’etiqueta #elmeu23F o aquest mateix bloc. Entre tots els comentaris i tuits que ens arriben sortejarem dos exemplars el proper dimarts 25 de febrer.
 Vols saber més de la novel·la?
 
Darrere dels interrogants de la nit del 23-F s’amaga un colpidor secret familiar. Dues narracions al voltant de la família Dalmau conflueixen quan Tejero irromp al Congrés. Una està relacionada amb el colpidor secret que amaga la família. L’altra, amb les peripècies vitals del fill, un jove crític amb el paper que hi va exercir el seu progenitor en aquest moment cabdal de la història.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el més

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu