Passa al contingut principal

Va de bo

Aquest és el títol amb què encetem una nova línia editorial amb materials i recursos per a preparar les diferents proves de nivell de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. El primer volum per al nivell Mitjà ja es pot trobar a les llibreries elaborat amb la col·laboració de la Universitat d’Alacant, adequat a les noves proves de la Junta i adaptat al Marc Europeu Comú de Referència.


Es tracta d’un material complet de cadascun dels aspectes de la nostra llengua, amb activitats engrescadores i originals que busquen fomentar l’interés de l’aprenent i facilitar la tasca dels professors. El llibre de l’alumne ve acompanyat d'un quadern d’activitats, un CD amb recursos sonors i els solucionaris del llibre i del quadern.

Una manera innovadora i amena de preparar les proves de la Junta Qualificadora.

Punxa ací per a vore el material.

Comentaris

Anònim ha dit…
tinc aquest llibre, però no té sol.lucionari, almenys en la llibreria no el vaig veure. Podríeu dir-me si puc trobar les sol.lucions tant del llibre com del quadernet extra d'exercicis en internet, o l'he de comprar? moltes gràcies!!!
Bromera de lletres ha dit…
El solucionari està en el CD que acompanya el llibre. No l'has de comprar per separat, sinó que està inclòs amb el llibre de teoria. El llibre de l'alumne, el quadern d'activitats i el CD es venen junts.
Anònim ha dit…
Ja heu publicat el nou d'elemental, oral i superior?
Bromera de lletres ha dit…
Gràcies per l'interés. Estem preparant el nou Va de bo! per al nivell elemental. Està previst que s'edite el proper mes d'octubre, per tant, en unes setmanes estarà a les llibreries.
Unknown ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el més

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu