Passa al contingut principal

Paraules d'amor

Agustín Fernández Paz es troba a València per a visitar diversos centres escolars i presentar Només ens queda l'amor, la seua última obra, guardonada amb el Premi Nacional de Literatura Juvenil. Amb més de trenta obres publicades, Fernández Paz és l’escriptor amb més èxit de la literatura infantil i juvenil a Galícia i un dels més importants de l’Estat espanyol. Bromera ha publicat bona part dels seus títols, tots amb un gran èxit entre els lectors joves. Precisament aquesta darrera obra de Fernández Paz es rellança ara en "L'Eclèctica" després de l'excel·lent acollida de l'edició publicada en la col·lecció per a joves "Espurna".A més de diferents trobades amb escolars a la capital i a Picassent, Fernández Paz presenta Només ens queda l'amor demà dijous, 12 de febrer, a la Casa de la Cultura de Xàbia, a les 19 hores, i divendres 13, a la llibreria Catalònia de Barcelona, a les 19,30 h.

I aprofitant que ens trobem en la setmana d'exaltació de l'amor, us recordem que a la nostra web trobareu un regal únic per a la vostra parella: el relat «Un radiant silenci», de Només ens queda l’amor, a més d'una àmplia selecció de llibres per a enamorar.

(punxa damunt la imatge per anar a l'enllaç)

Comentaris

Anònim ha dit…
La meua estimada no ha rebut res
Bromera de lletres ha dit…
Ho lamentem, a altres usuaris sí que els ha funcionat. Si vols, envia'ns la teua adreça de correu-e i la de la teua estimada, i li ho enviem des d'ací. Disculpa les molèsties.

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el més

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu