Passa al contingut principal

Les primeres crítiques d'un extraordinari debut literari

"Una voz con mucho nervio, un sentido del humor muy negro y unos destellos de inteligencia que deparan muy buenos ratos al lector. Honesto entretenimiento y lectura adictiva, con permiso de Stieg Larsson. Divierte con ímpetu salvaje.” Aquesta és la descripció que ha fet La Vanguardia de la primera novel·la de Josh Bazell, Esquivant la mort. A més, afegeix "su ópera prima divierte con ímpetu salvaje al paciente (el lector) mientras pone en solfa a la clase médica y a la criminal, de una tacada".


Sens dubte, estem davant d'una novel·la que no deixa ningú indiferent, que encisa els lectors que ja l'han llegida. Diferent, implacable, directa i absorbent, en començar a llegir el relat, ja no podràs oblidar a Peter Brown. Almenys això deu haver sentit l'escriptor Michael Connelly qui ha afirmat que Esquivant la mort «és una ràfega. Josh Bazell m’atrapat amb aquesta història, implacable com una bala».

Us recordem que la setmana que ve Bazell visita Barcelona. Esteu atents a aquest fenomen literari! Us anirem informant. Si abans voleu endinsar-se en aquesta lectura esborronadora per moments i totalment addictiva, recordeu que podeu fer un tast ací! Ah, i recordeu que amb Esquivant la mort podeu nadar amb taurons. Si voleu saber més sobre l'obra i l'autor, us recomanem alguna de les entrevistes amb Bazell que han aparegut, com ara aquesta.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

#FinançamentJust

La recent presentació del projecte de Pressupostos Generals de l’Estat per a 2017 ha fet evident que els valencians i valencianes rebrem la menor inversió per habitant de tot l’Estat, una despesa que suposa un 6,9% de la inversió durant el 2017 i s’allunya de l’11% que representa la població valenciana. Una xifra que, a més, suposa una reducció del 33% de les inversions per a 2017 i la relegació de la nostra autonomia com el territori amb menys inversió si tenim en compte la població. Mentre que el projecte preveu una inversió mitjana a tot l’estat de 185 euros per habitant, a València, Alacant i Castelló la quantitat baixa fins als 119 euros. Així, la inversió de 2017 en les nostres comarques serà de 589 milions d’euros davant dels 879 que es van assignar als comptes de  2016, el que suposa una baixada de 290 milions d’euros. Aquesta conjuntura posa d’actualitat, precisament, un dels títols publicats a la col·lecció «Bromera Actual» fa només un parell d’anys. Es tracta de l’