Passa al contingut principal

Les primeres crítiques d'un extraordinari debut literari

"Una voz con mucho nervio, un sentido del humor muy negro y unos destellos de inteligencia que deparan muy buenos ratos al lector. Honesto entretenimiento y lectura adictiva, con permiso de Stieg Larsson. Divierte con ímpetu salvaje.” Aquesta és la descripció que ha fet La Vanguardia de la primera novel·la de Josh Bazell, Esquivant la mort. A més, afegeix "su ópera prima divierte con ímpetu salvaje al paciente (el lector) mientras pone en solfa a la clase médica y a la criminal, de una tacada".


Sens dubte, estem davant d'una novel·la que no deixa ningú indiferent, que encisa els lectors que ja l'han llegida. Diferent, implacable, directa i absorbent, en començar a llegir el relat, ja no podràs oblidar a Peter Brown. Almenys això deu haver sentit l'escriptor Michael Connelly qui ha afirmat que Esquivant la mort «és una ràfega. Josh Bazell m’atrapat amb aquesta història, implacable com una bala».

Us recordem que la setmana que ve Bazell visita Barcelona. Esteu atents a aquest fenomen literari! Us anirem informant. Si abans voleu endinsar-se en aquesta lectura esborronadora per moments i totalment addictiva, recordeu que podeu fer un tast ací! Ah, i recordeu que amb Esquivant la mort podeu nadar amb taurons. Si voleu saber més sobre l'obra i l'autor, us recomanem alguna de les entrevistes amb Bazell que han aparegut, com ara aquesta.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el més

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu