dimecres, 16 de setembre de 2009

Un metge encantador

Josh Bazell va presentar dilluns passat Esquivant la mort als mitjans que s'aplegaren a l'Hotel Condes de Barcelona. Simpàtic i cordial, es va posar en la butxaca els assistents mentre contava algunes aspectes del llibre o parlava de la seua gossa Lottie.

Aquest metge resident es confessa encantat amb les seues professions: la medicina i l'escriptura, i procura distribuir-se el treball de manera que l'una li permeta fer l'altra sense que afecte al seu nivell d'exigència en ambdues: "habitualment escric les novel·les en el meu cap i després, cada pocs dies, ho transcric".

Reconeix que Peter Brown té alguna cosa semblant al famós doctor Gregory House però que ho va descobrir amb sorpresa quan alguns lectors li ho van advertir. va anunciar, a més, que Esquivant la mort, tindrà una segona part que ja està preparant i potser arribe una tercera i última entrega. Recordem també que la novel·la tindrà tambñe la seua versió al cinema. L'actor Leonardo DiCaprio, a través de la seua productora, ha comprat els drets serà ell mateix qui done vida en la pantalla a Peter Brown.


La visita de Josh Bazell ha deixat un estel de notícies als nostres mitjans de comunicació que tot seguit us passem. Encara estarà uns dies més per Barcelona, per tant, porteu el llibre damunt per si teniu l'oportunitat que us el signe.
Público