divendres, 4 de setembre de 2009

Un antiherou irreverent però irresistible

Ja ha arribat a les llibreries una de les apostes més importants de Bromera per a aquesta tardor, que recomanen encoratjadament que no us perdeu. Parlem d'Esquivant la mort, l'extraordinari debut de Josh Bazell del qual ja us hem parlat en anteriors apunts.
Bazell, metge resident a Sant Francisco, ens sorprén amb un nou antiheroi, també metge, increïblement irresistible malgrat tots els seus defectes. Els seguidors de House i Els Soprano trobaran en Peter Brown, el protagonista, un digne hereu d'aquests personatges, gràcies al seu passat lligat a la màfia, la seua manca d'escrúpols la majoria de les vegades i el seu caràcter irreverent.

A més, us avancem que Josh Bazell visita Barcelona el 14 de setembre per a presentar Esquivant la mort. Us advertim que més enllà dels aparents paral·lelismes entre Josh Bazell i Peter Brown, el protagonista, solament tenen en comú la professió. De tota manera, per si de cas, intentarem no fer-lo enfadar!


En la web trobareu més informació sobre el llibre i l'autor, a més d'un dels capítols d'aquesta novel·la frenètica i absorbent. Per als més atrevits, hem posat en marxa un concurs que permetrà el guanyador nadar amb taurons i esquivar la mort com el protagonista. Consulteu les bases ací.