Passa al contingut principal

Quina coberta t'agrada més per a "La bèstia del cor"?

Us volem proposar que col·laboreu en un dels procesos pels quals passa el llibre abans de ser publicat. Es tracta de la tria de la coberta d'entre les propostes que es preparen. Sembla una tasca senzilla però cal pensar que ha de resultar atractiva i suggerent per als lectors i a més, ha de respondre al text que acompanya. El llibre en qüestió és el de La bèstia del cor, de la Nobel Herta Müller, i volem saber la vostra opinió per a aquesta important publicació.
Ací teniu les diferents propostes. Només cal que voteu la imatge que més vos agrada en la xicoteta enquesta del final. Us agraïm per avançat la vostra participació!


Ací teniu la sinopsi perquè us ajude a decidir:

Ambientada a Romania en el moment més àlgid de la dictadura, La bèstia del cor ens endinsa en l’experiència d’un grup de joves que abandonen els pobres dominis on viuen i opten per l’exili, a la recerca d’un futur millor. Però les seues esperances són devastades per l’evidència que en aquest nou escenari tampoc és possible fugir de la mirada omnipresent de la dictadura. Per a molts, l’única sortida serà el suïcidi, davant d’un estat totalitari que domina totes les esferes de la vida i on fins i tot els més forts sucumbeixen o resisteixen fins que queden anul·lats.


Comentaris

E.Pons ha dit…
Bona iniciativa!
Jo em quede amb la de la porta. Sóc el primer a votar-la!!!
Llapissera ha dit…
Cap ni una! A més, de què se suposa que va el llibre, de mans? De portes? De teulades?
Anònim ha dit…
He votat per Porta, però... de què va el llibre?
Bromera de lletres ha dit…
Teniu tota la raó, ja ho havíem pensat però encara no podíem publicar al bloc la sinopsi. En la nova actualització de la nota ja la podeu trobar. Gràcies per la vostra col·laboració i el vostre interés!
Josep ha dit…
La de la mà sona a novel·la antidrogues o contra la violència de gènere. La de la dona i la porta no m'agrada gens.

La de la silueta de la dona no està malament però suggereix més la vida interior d'un sol personatge (una dona) que la d'un grup. Una novel·la psicològica.

La que més m'ha agradat ha sigut la de les cases (quotidianitat, barri humil, realisme, realitat social...) però després de llegir la sinopsi, crec que la del túnel s'avé molt bé amb la idea de persecució, de gent acorralada per una dictadura. Quasi pareix veure el sidecar de les SS entrant en el túnel. Així que vote per aquesta.

Salut!
Bromera de lletres ha dit…
Moltes gràcies Josep Lluís per les teues explicacions raonades. La que has escollit, la del túnel, és cert que s'addiu molt a l'ambient opressiu que narra el relat. Ja estem en disposició de dir, a més, que finalment aquesta és la guanyadora amb més d'un 60% dels vots. Gràcies a tots per la vostra col•laboració!

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el més

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu