Passa al contingut principal

Col·labora amb la campanya "En acció per la Mediterrània" d'Ecologistes en Acció
Col·labora amb la campanya «En acció per la Mediterrània» L’any del diluvi de Margaret Atwood ens planteja un futur en què l’equilibri mediambiental està en risc i els avenços científics han alterat les espècies d’una manera extravagant. El missatge del llibre és clar i contundent: si no canviem la nostra relació amb l’entorn, el futur que ens espera no és gens esperançador.És per això que des d’Edicions Bromera hem decidit destinar part dels beneficis de la publicació del llibre a la campanya «En acció per la Mediterrània» d’Ecologistes en Acció. L’1% de cada exemplar venut de la primera edició de L’any del diluvi es destinarà a donar suport econòmic a les tasques que es duen a terme en l’àmbit marí mitjançant aquesta campanya.
 
Vols saber-ne més?«En acció per la Mediterrània» és una campanya que es du a terme des del 2007 a les comunitats autònomes banyades per la Mediterrània. Hi ha diverses línies de treball: investigació, divulgació dels ecosistemes i sensibilització sobre les diferents problemàtiques que hi ha.

És fonamental el paper del veler Diosa Maat que contínuament recorre les aigües mediterrànies i que s’ha convertit en el símbol de la faena feta per Ecologistes en Acció tant a nivell d’investigació de la situació dels ecosistemes marins i costaners com de divulgació, ja que s’ha transformat en una aula flotant amb biblioteca, audiovisuals i exposicions permanents i itinerants. El Diosa Maat ja ha recorregut més de 14.000 milles i la tasca que ha dut a terme ha sigut reconeguda per diversos organismes internacionals i diverses universitats. En el camp de la investigació podem destacar els estudis de seguiment d’espècies d’alt valor ecològic i el seguiment de certs punts amb una elevada erosió de la costa que sofreix el nostre litoral, amb el País Valencià com a exemple paradigmàtic.Si vols conéixer amb més profunditat tot el que es fa des d’Ecologistes en Acció al voltant d’aquest projecte, punxa ací.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el més

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu