Passa al contingut principal

Un cap de setmana de cinema amb Wendy i Pippa Lee

Aquest cap de setmana dos dels personatges de la ficció narrativa més coneguts pels lectors de Bromera prenen vida i arriben a la pantalla. Es tracta de Pippa Lee, la protagonista de la novel·la de Rebeca Miller Les vides privades de Pippa Lee, i Wendy, la jove mossa d'esquadra que s'ha convertit en l'heroïna de la sèrie de llibres d'Andreu Martín.

La vida idíl·lica de Pippa Lee

Aquest divendres 18 de juny, Tripictures estrena La vida privada de Pippa Lee dirigida per la pròpia Rebecca Miller, autora de l'exitosa novel·la que ens conta el viatge interior d'una dona amb una vida aparentment idíl·lica. Mare orgullosa d'uns bessons amb èxit, bona amiga, veïna encantadora i esposa d'un editor 30 anys major que ella, Pippa Lee viatja als records soterrats del seu passat en el qual conegué el costat salvatge de la vida. Robin Wright Penn, dona vida a Pippa Lee junt a un repartiment de luxe: Blacke Lively, alan Arkin, Kenau Reeves, Maria Bello, Winona Ryder, Julianne Moore i Monica Bellucci.


Wendy placa 20957

Wendy, la mossa d'esquadra que protagonitza la sèrie de llibres publicada per Andreu Martín a la col·lecció Espurna de Bromera, arriba a la televisió. I és que aquest dissabte 19 de juny, a les 17.30h, TV3 estrena Wendy Placa 20957, basada en la novel·la La nit que Wendy va aprendre a volar. El consagrat escriptor de novel·la negra s'ha encarregat d'adaptar l'exitosa obra que s'ha convertit en el primer títol d'una sèrie que continua amb Wendy ataca. Està previst que la propera tardor arribe a les llibreries el tercer títol d'aquesta jove heroïna.
Leticia Dolera dóna vida a Wendy, una mossa d'esquadra que s'acaba de llicenciar i s'enfronta a la primer nit de patrulla. Després de rebre un codi 60 que informa d'un assassinat, Wendy i el seu company es dirigeixen al lloc dels fets on s'enfrontaran a un cas poc comú...
Completen el repartiment Ignsai Videal, Mercè Llorens, Óscar Molina, Geordina Avellaneda, Fernando Guillén i Amparo Soler, entre altres.

Més informació sobre la pel·lícula a:


Comentaris

Rectificació ha dit…
Pippa lee s'estrena la setmana que ve, no aquesta...
Anònim ha dit…
He vist al suplement de La Vanguardia que la pel·lícula de Rebecca Miller s'estrena el 25 de juny.

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el mé

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

Tràiler L'esclau del Mercadal

Us convidem a veure el booktràiler de L'esclau del Mercadal , de Dolors Garcia i Cornellà, una obra ambientada en la Girona del segle XIV, en la qual un jove cristià, un altre de religió jueva i un dels pocs esclaus de la ciutat, es fan amics. En una època en què la intolerància, les revenges i l’odi a la diversitat eren l’única transacció possible entre les diferents comunitats, tots tres lluitaran per la seva parcel·la de llibertat. L’esclau del Mercadal , Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil 2003, reflecteix els problemes d’interrelació que sorgeixen entre col·lectius diferents. Una qüestió que resulta, malauradament, molt actual. És doncs, una bona oportunitat per a ensenyar els joves el valor de l'amistat lluny de prejudicis.