Passa al contingut principal

Aconsegueix un exemplar signat d’A la recerca de l’April

Al mes de febrer toca parlar de novel·la negra, d’investigacions, de crims, d’assassins... I és que queda ben poc perquè comence la BCNegra, cita obligada per als lectors i lectores d’un gènere cada vegada més ampli, més suggeridor amb més seguidors.

És per això que ens volem sumar a aquesta cita i us proposem que feu una ullada al nostre catàleg per gaudir de les novel·les més negres de Bromera amb Andreu Martín, Benjamin Black o John Connolly. Però no només això, sinó que tenim un regal molt especial per als lectors amants del negre: un exemplar signat de l’última novel·la de Benjamin Black publicada a Bromera, A la recerca de l’April. L’alter ego de Banville torna a enlluernar-nos amb una magistral novel·la negra protagonitzada per l’inimitable forense Quirke.

Si vols que aquest exemplar siga teu només has de respondre a la següent qüestió: Quants títols ha publicat John Banville a Bromera com a Benjamin Black? Entre tots els qui encerten la resposta, ja siga a través del bloc, del facebook o via twitter, tindrà lloc un sorteig. El guanyador es coneixerà el proper 11 de febrer.

Comentaris

estelblau ha dit…
S'han publicat 4 títols.
Andreu Mas ha dit…
Ha publicat quatre títols: "El secret de Christine Falls"; "L'altre nom Laura"; "El lèmur" i "A la recerca de l'April"

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el mé

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

Tràiler L'esclau del Mercadal

Us convidem a veure el booktràiler de L'esclau del Mercadal , de Dolors Garcia i Cornellà, una obra ambientada en la Girona del segle XIV, en la qual un jove cristià, un altre de religió jueva i un dels pocs esclaus de la ciutat, es fan amics. En una època en què la intolerància, les revenges i l’odi a la diversitat eren l’única transacció possible entre les diferents comunitats, tots tres lluitaran per la seva parcel·la de llibertat. L’esclau del Mercadal , Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil 2003, reflecteix els problemes d’interrelació que sorgeixen entre col·lectius diferents. Una qüestió que resulta, malauradament, molt actual. És doncs, una bona oportunitat per a ensenyar els joves el valor de l'amistat lluny de prejudicis.