Passa al contingut principal

Bromera i Ca les Senyoretes et conviden a un sopar inoblidable

Bromera i Ca les Senyoretes et conviden a un sopar eròtic per a dues persones el proper 11 de febrer a Otos. El programa de la nit començarà amb la presentació de la novel·la guanyadora del Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida 2010, Somiant amb Aleixa. Hi intervindran els autors de l’obra, Mercè Climent i Francesc Mompó, i l’escriptor Joan Olivares.

Tot seguit, serà el moment dels preliminars: Xupladeta de sucs amb cava. Després caldrà anar entrant en matèria: amanida amb gambes fogoses i cebetes tendrals amb romescu, mosset a l’hamburguesa i tonyina amb clòtxines en el seu suquet.

Si vols saber com acaba la cosa i entrar en el sorteig d’un sopar per a dues persones, hauràs de dir-nos quin és l’atípic do que posseeix la jove protagonista que dóna nom a la novel·la de Francesc Mompó i Mercè Climent i compartir aquesta entrada (via Facebook, blog, twitter...).

Envia’ns un correu amb la resposta a comunicacio@bromera.com abans del 9 de febrer. El guanyador es coneixerà el dijous 9 de febrer.

La nit promet transcórrer plena de sorpreses... Molta sort!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

#FinançamentJust

La recent presentació del projecte de Pressupostos Generals de l’Estat per a 2017 ha fet evident que els valencians i valencianes rebrem la menor inversió per habitant de tot l’Estat, una despesa que suposa un 6,9% de la inversió durant el 2017 i s’allunya de l’11% que representa la població valenciana. Una xifra que, a més, suposa una reducció del 33% de les inversions per a 2017 i la relegació de la nostra autonomia com el territori amb menys inversió si tenim en compte la població. Mentre que el projecte preveu una inversió mitjana a tot l’estat de 185 euros per habitant, a València, Alacant i Castelló la quantitat baixa fins als 119 euros. Així, la inversió de 2017 en les nostres comarques serà de 589 milions d’euros davant dels 879 que es van assignar als comptes de  2016, el que suposa una baixada de 290 milions d’euros. Aquesta conjuntura posa d’actualitat, precisament, un dels títols publicats a la col·lecció «Bromera Actual» fa només un parell d’anys. Es tracta de l’