Passa al contingut principal

Bromera aposta per les sèries de contes i els àlbums il·lustrats a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya

http://www.bromera.com/retales
Un any més, Bromera estarà present amb estand propi a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya, la més important i prestigiosa del sector, que cada any aplega editors de tot el món. Del 24 al 27 de març, una representació de Bromera es desplaçarà fins a la ciutat italiana amb l’objectiu d’exportar el millor de la nostra literatura. D’aquesta manera, l’editorial referma l’aposta per impulsar la literatura infantil i juvenil més enllà de les nostres fronteres i per cridar l’atenció sobre els nostres escriptors i il·lustradors.

En el marc d’aquesta edició, es presentaran diverses novetats. D’una banda, tenim la sèrie «Des-contes», d’Enric Lluch, una visió moderna, divertida i entremaliada dels contes tradicionals. Amb l’enginy que caracteritza l’escriptor i unes acurades il·lustracions a càrrec de Jorge del Corral i Fran Parreño, aquesta sèrie ens descobreix una nova versió de clàssics com la Caputxeta o la Ventafocs. Una altra sèrie que s’hi presenta és «El món de Paula», una col·lecció de 8 títols per a primers lectors amb un grapat d’històries per a descobrir la màgia de llegir.


D’altra banda, cal destacar l’aposta pels àlbums il·lustrats de gran format a través de llibres com Cara de pardal, La por del passadís, Cadaverceta, El Barret Original i la Ciutat Grisa o Crea els teus joguets, cadascun amb una vessant original i innovadora que podeu descobrir al nostre catàleg.


No ens podem oblidar, però, dels grans èxits d’edicions anteriors, com la  col·lecció «El Bagul dels Monstres», de la qual s’han venut els drets a països com Grècia, Polònia, Canadà, Portugal o Irlanda; «First Steps», traducció de «Lletra Gran», que s’ha venut a la Xina i Colòmbia o El meu món i jo, també enguany en versió xinesa. A més a més, formen part del catàleg àlbums il·lustrats que continuen despertant interés com Els fabricants de muntanyes, del qual s’han venut els drets a Brasil, o Lluny.


És així com Bromera acara una cita ineludible en el món de la literatura infantil i juvenil internacional, de la qual esperem continuar recollint èxits.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el mé

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

Tràiler L'esclau del Mercadal

Us convidem a veure el booktràiler de L'esclau del Mercadal , de Dolors Garcia i Cornellà, una obra ambientada en la Girona del segle XIV, en la qual un jove cristià, un altre de religió jueva i un dels pocs esclaus de la ciutat, es fan amics. En una època en què la intolerància, les revenges i l’odi a la diversitat eren l’única transacció possible entre les diferents comunitats, tots tres lluitaran per la seva parcel·la de llibertat. L’esclau del Mercadal , Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil 2003, reflecteix els problemes d’interrelació que sorgeixen entre col·lectius diferents. Una qüestió que resulta, malauradament, molt actual. És doncs, una bona oportunitat per a ensenyar els joves el valor de l'amistat lluny de prejudicis.