Passa al contingut principal

Celebra el Dia Mundial del Teatre amb una funció molt especial de M’esperaràs?, la nova obra d’Albena
Edicions Bromera, en col·laboració amb Albena Teatre i el Teatre Talia, t’ofereix la possibilitat de celebrar el Dia Mundial del Teatre amb una promoció molt interessant. Així, tots els amics i col·laboradors de Bromera tindran dues entrades pagant només una per a la representació de la nova obra d’Albena Teatre, M’esperaràs?, d’aquest dimecres 26 de març, vespra del Dia Mundial del Teatre. Per a beneficiar-te d’aquesta promoció, cal que mostres la imatge del cupó que insertem en aquesta entrada (si no el veus, punxa ací) a la taquilla del teatre Talia de València (c/ Cavallers, 31).

A més, aquesta sessió tindrà un final molt especial, amb la presentació del llibre M’esperaràs?, Premi de Teatre Palanca i Roca Ciutat d’Alzira, publicat per Edicions Bromera. Així, en acabar la representació (entre les 22 i les 22.15 hores), tindrà lloc una tertúlia-col·loqui amb Carles Alberola i la resta d’actors, amb Salvador Bataller, director de la col·lecció «Bromera Teatre», i Antoni Torreño, autor de la introdució del llibre. Aquest acte és d’accés lliure, gratuït i independent de la compra d’entrades, ja que una vegada acabada la funció s’obriran les portes del teatre.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el mé

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

Tràiler L'esclau del Mercadal

Us convidem a veure el booktràiler de L'esclau del Mercadal , de Dolors Garcia i Cornellà, una obra ambientada en la Girona del segle XIV, en la qual un jove cristià, un altre de religió jueva i un dels pocs esclaus de la ciutat, es fan amics. En una època en què la intolerància, les revenges i l’odi a la diversitat eren l’única transacció possible entre les diferents comunitats, tots tres lluitaran per la seva parcel·la de llibertat. L’esclau del Mercadal , Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil 2003, reflecteix els problemes d’interrelació que sorgeixen entre col·lectius diferents. Una qüestió que resulta, malauradament, molt actual. És doncs, una bona oportunitat per a ensenyar els joves el valor de l'amistat lluny de prejudicis.