Passa al contingut principal

Vols aconseguir l'últim llibre d'Erri De Luca publicat a Bromera?

El dilluns vinent, 10 de març, l’escriptor Erri De Luca impartirà la conferència  «Mediterrani, mar dels pobles», al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Aquesta conferència forma part del cicle «Ciutat oberta», en el qual també participen Evgeny Morozov, Josep Maria Benet i Jornet, Marta Segarra, Manuel Forcano, Bruce Bégout, Rafael Chirbes,  Richard Sennett i Kamila Shamsie.

De Luca acaba de publicar un nou llibre, Història d’Irene (Bromera) format per tres relats lligats per la seva passió pel mar. I és que la mar esdevé taula de salvació, font de vida i d’inspiració literària en circumstàncies tan diferents com les d’una jove que aviat donarà a llum, les del soldat Aldo De Luca –pare de l’escriptor– al final de la Segona Guerra Mundial i les d’un vell assegut a l’escullera de Nàpols que regira entre els seus records.


Conta'ns algun record, història o experiència relacionada amb la mar, i aconsegueix un exemplar d'Història d'Irene. Podeu participar a través de Facebook, Twitter o del bloc Bromeradelletres. El sorteig tindrà lloc el dimarts, 11 de març, entre tots els participants. Molta sort!
Comentaris

Anònim ha dit…
Per sort, cada dia veig la mar, amb diferents tonalitats que van del gris al verd turquesa, unes vegades alterada i violenta, d'altes, però, com una bassa d'oli.
La mar és l'estiu i l'estiu és la platja: capbussar-se des dels Esculls, esguitar els amics despistats, nadar i bussejar amb respirador i tot. El ple de l'estiu el recorde quan baixava les escaletes que hi havia al costat de la bassa de Tomaset el de l'Hort. Des d'ací ja es veia tot de llumenetes de plata pampalluguejant tota la platja, plena de para-sols fets de triangles de huit colors plans.
Quan es veien les pampallugues, sabies que seria un bon dia de platja. No hi faltàvem fera la mar que fera, tant ens feia; però les minúscules brillantors inquietes no s'enganyaven mai.
Marta ha dit…
Vaig anar al CCCB. Fàntasticsa la vetllada amb l'escriptor i vaig saludar al vostre representant. Com a lectora d'quest home tant peculiar, us encoratjo a anar publicant les seves obres. Les dues darreres fantàstiques com sempre.

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el més

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu