dissabte, 22 de desembre de 2007

"Invisibles", nominada als Goya


Tot i que els premiats no es coneixeran fins al 3 de febrer, Invisibles opta al Goya a millor pel·lícula documental. Aquesta nominació és tot un reconeixement a la qualitat d’aquest treball, a través del qual Metges Sense Fronteres acosta conflictes i realitats que no apareixen mai en els mitjans de comunicació però que afecten milers de persones.
Precisament es tracta del documental que Bromera ha subtitulat i distribuït entre nombrosos centres d’Educació Secundària i Batxillerat com a part del seu compromís amb l’ONG. De fet, Invisibles és una eina pedagògica molt útil, no només per a l’ensenyament de la nostra llengua, sinó per a educar en valors els més joves.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sense ànim de fer excessiva publicitat, he sabut que el dilluns 31 de desembre, el diari EL PAÍS regala aquest documental juntament amb el periòdic. Sabeu si en aquesta distribució estarà disponible també en valencià?

Bromera de lletres ha dit...

Hola josepmanel, gràcies per l'apunt. Per desgràcia, l'única versió (subtitulada en valencià) de la que tenim constància és la que Bromera ha distribuït entre docents dels nostres centres.