dimecres, 9 de gener de 2008

Després del nadal

Després del nadal, podem assegurar que L’Emperadriu dels Eteris s’ha convertit en el llibre més regalat durant les festes de Nadal i Reis, i ha arribat ja a la segona edició, només unes setmanes després de posar-se a la venda. Uns altres èxits indiscutibles de la campanya nadalenca han estat Sexualment, el primer llibre de Núria Roca, i l’obra de gran format El rei conqueridor. Jaume I: entre la història i la llegenda, d’Antoni Furió. La trilogia de Frank McCourtLes cendres d’Angela, I tant i El professor–, publicada per Bromera en una caixa especial de regal, i el conte del mateix autor El Nadal d’Angela també han estat entre els regals més triats.


Però ara, passada la ressaca nadalenca, ens centrem en les novetats, com ara La gallina que pogué regnar, una obra de Carles Cano publicada en la col·lecció «Micalet Teatre», No subestimeu el poder dels karaokes, de Tomàs Bosch, guanyadora del Premi de Narrativa Breu Vila de Teulada, que es publica en la col·lecció «Lletra Nova», o el nou títol de la «Col·lecció Babalà»: Babalà fa esport.

Per a acabar, us convidem a acostar-vos a les presentacions dels llibres El rei conqueridor. Jaume I: entre la història i la llegenda (dijous, 10 de gener, a València, en un acte en què s’inaugurarà també l’exposició homònima), Femení singular (divendres 11 de gener, a Sueca),
Quina política lingüística? es presentarà pròximament a Barcelona, així com també ho farà L’artista en el laboratori, de Xavier Duran. En l’agenda d’activitats trobareu tots els detalls.

Cap comentari: