dimarts, 12 de maig de 2009

Torna Pamuk

(Clica damunt de les imatges per a llegir l'article complet)
Orhan Pamuk ha visitat Granada amb motiu del Festival Hay Alhambra, un encontre que reuneix escriptors, músics i artistes per a establir un diàleg entre Orient i Occident. Amb motiu d'aquesta visita, l'autor va parlar amb La Vanguardia sobre el seu darrer llibre, Altres colors; la relació del seu país amb Europa; i de la seua propera novel·la, El museu de la innocència, entre d'altres temes.

"Escriure requereix cert grau d'irresponsabilitat, (...) de mirada infantil" ha afirmat Pamuk fent referència a un dels articles publicats en el recull Altres colors, publicat recentment per Bromera. L'editorial publicarà també la seua propera novel·la, un relat en el que ha estat treballant durant sis anys i que arribarà a les llibreries aquesta tardor:"És una història d'amor de 35 anys entre un home de l'alta burguesia i la seua cosina, la crònica d'una època des dels anys seixanta fins al segle XXI. És un llibre sobre el desig d'estar lligat a algú, no solament a les persones sinó també a objectes, a coses, a colors, a sons... Aquest desig de tenir, de posseir, parle dels col·leccionistes, i per tant, dels museus" ha explicat el premi Nobel.


Us anirem informant de les novetats al voltant d'aquesta publicació, una nova oportunitat d'acostar-se a un dels referents més destacats del panorama literari internacional.

Cap comentari: