dimarts, 5 de juliol de 2011

T'agrada la ciència? Vols gaudir d'una jornada única a Barcelona?


Amb motiu de la publicació de L'engima de la llibertat, de David Bueno, et proposem una experiència única per als sentits. Si l'obra ens proposa un viatge a les intimitats biològiques dels éssers humans, nosaltres et proposem un circuit científic per la ciutat de Barcelona per a dues persones que inclou la visita al Comsmocaixa i al Planetarium, a l'Aquarium de Barcelona i al Museu de les Ciències Naturals!

Com pots aconseguir-ho? Llig amb atenció el primer capítol de l'obra i respon la següent qüestió: “Molts especialistes asseguren que la formació de vida a la Terra no va ser producte de la casualitat sinó un succés inevitable ateses les condicions de la Terra primitiva. Segons la tesi de l’autor, aquestes condicions també van permetre el sorgiment d’una de les qualitats inherents de l’ésser humà que va permetre alhora l’adquisió de la llibertat. De quina tret característic en parla?”

Envia'ns la resposta a comunicacio@bromera.com abans del 27 de juliol i participa-hi!

«El llibre contribueix a respondre a la pregunta de quins són els elements que ens fan humans... És difícil trobar un llibre de divulgació científica que contingui tantes idees estimulants en poc menys de tres-centes pàgines com L’enigma de la llibertat.»

Lluís Martínez L'Avui


I aquest estiu, no deixes de gaudir dels títols de la col·lecció Sense Fronteres

Cap comentari: