dimarts, 20 de desembre de 2011

T'atreveixes amb el joc de Coolman?

Ja està disponible el joc de Coolman i jo! Encara no coneixes al superheroi més esbojarrat de Bromera?


Kai és un jove aparentment normal. I ho seria, de fet, si no tingués sempre al costat Coolman, un heroi a qui només ell pot veure i que sempre l’embolica en situacions compromeses que el condueixen al desastre. Però no és mai culpa d’en Coolman! Amb un cap de setmana sense els pares per davant, una germana gran que planeja una festa espectacular i un ball de disfresses a l’escola al qual en Kai se suposa que ha d’anar vestit d’albergínia, només hi ha una cosa que el nostre protagonista pot fer: emigrar. O enfrontar-se a la situació amb valentia... i amb en Coolman!

Coolman i jo és un llibre infantil i juvenil amb els ingredients necessaris per a divertir i enganxar a tot tipus de lectors, ja que la combinació de narració i còmic fa que el llibre resulte molt atractiu. Per això, amb motiu del llançament de la col·lecció, hem preparat un concurs molt especial dirigit a col·legis i instituts per tal que els alumnes puguen gaudir al màxim i en el qual el guanyador s’emportarà un notebook per a ell i un lot de llibres per a tota la classe. Tota la informació i les bases del concurs, les trobaràs en www.bromerajove.com. En aquest espai podràs descarregar-te el fons d’escriptori de
Coolman i jo per a aquest Nadal, estar atent a les novetats de la sèrie i sobretot et podràs divertir-te amb el joc de Coolman!

Cap comentari: