dimarts, 27 de novembre de 2012

Un nou espai televisiu per a llibresUs convidem a veure el primer capítol d'Un país de llibre, on Naufragi a la neu, d'Esperança Camps, és el llibre protagonista. Aquest programa és el nou espai televisiu que vol acostar als espectadors els llibres valencians i en valencià: consta de 13 capítols de 20 minuts que s'emetran de novembre a març.

Cada capítol està protagonitzat per un autor que presenta el seu llibre través d'una conversa itinerant amb el presentador del programa, Eugeni Alemany. Podem conèixer tots els detalls del llibre, però també moltes coses sobre els autors: furguem en la seua biblioteca, descobrim la seua rutina de treball, les seues manies, els seus autors fetitxes o, per exemple, aquells  llibres que se li entravessen i mai han pogut acabar.

Hi ha molts més llibres al programa: visitem llibreries valencianes, i els llibrers ens fan les seues recomanacions personals; tenim llibres per llegir al metro, o abans d'anar a dormir; alguns llibres s'alliberen de les nostres mans i poden anar a qualsevol lloc, esperant que algú se'ls trobe...

UN PAÍS DE LLIBRE és un programa de TV elaborat per Barret Films i impulsat per l'Associació d'Editors del País Valencià i el Gremi de Llibrers. Compta amb el patrocini de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.
 

Pots vore el programa complet i els horaris d'emissió a la web: www.unpaisdellibre.com

1 comentari:

Josep Maria ALOY BOSCH ha dit...

Felicitats per aquesta excel.lent iniciativa! Esperem que duri i que vagi contaminant l'ambient lector del país! Molta sort!