dijous, 27 de juny de 2013

Vols anar a la preestrena d'Els fills de la mitjanit?
Els fills de la mitjanit arriba al cinema! La pel·lícula, que porta el mateix títol que la magistral novel·la de Salman Rushdie, s’estrena el 5 de juliol i des d’Edicions Bromera volem convidar els nostres lectors a la preestrena. Per això, us proposem un concurs amb un premi ben atractiu: un exemplar de la novel·la Els fills de la mitjanit i una entrada doble per la preestrena a Barcelona.

Per a participar, heu de respondre a una pregunta molt senzilla: En què es van convertir les gotes de sang i les llàgrimes de l’avi Aadam Aziz quan va topar de nas contra un muntó de terra? Trobareu la resposta si llegiu el fragment en PDF que es pot descarregar des de la fitxadel llibre, que ha guanyat premis tan prestigiosos com el Best of Booker i ha estat inclòs en la llista dels Millors Llibres del segle xx. I és que Salman Rushdie se serveix dels fabulosos recursos de la tradició oral índia per bastir un retaule apassionant ple a parts iguals d’elements màgics i de sàtira política.

Entre tots els que ens envieu la resposta encertada a comunicacio@bromera.com, abans del dimarts 2 de juliol a les 13 h, sortejarem el premi. 

La pel·lícula promet, ja que el guió és del mateix Salman Rushdie, que ha estat molt implicat també en altres decisions. Si voleu anar fent boca, us convidem a veure el tràiler i altres detalls interessants des d'ací.
 
I no us preocupeu si no sou de Barcelona o de prop, perquè per gentilesa de la distribuïdora Deaplaneta, també sortejarem en les pròximes setmanes entrades per a sessions normals en cinemes d’altres localitats.

Cap comentari: