Passa al contingut principal

Banville i Rusdhie són notícia


El diari El País publica hui en la seua contraportada una entrevista amb John Banville. En la secció «Almuerzo con», l'autor irlandés analitza, entre espàrrecs i pebrots de Guernika, les diferències creatives entre Banville i el seu alter ego Benjamin Black, pseudònim amb el qual ha signat la seua última novel·la negra, L'altre nom de Laura, publicada recentment per Bromera i continuació de l'exitosa El secret de Christine Falls.
Segons l'autor: «Banville pot tardar de tres a cinc anys en escriure una novel·la, mentre que a Black només li calen tres mesos.» En un autèntic exercici de desdoblament creatiu afegeix que «a Banville li exaspera aquesta rapidessa de Black»
Tot un món aquests escriptors!
Salman Rusdhie també està present als mitjans perquè Bromera està enllestint la publicació de la seua obra Els fills de la mitjanit, guardonada recentment amb el millor Booker de tots els guardonats en la història d'aquest prestigiós premi. L'editorial publicarà el proper mes aquest sorprenent relat que ens summergeix en els trenta primers anys de l'Índia moderna. Icatfm se n'ha fet ressó, escolta la notícia clicant en el logo i cercant en la secció de llibres.

Comentaris

J.M. ha dit…
M'encanten. Tan Banville com Black.
Anònim ha dit…
Els dos són magnífics i, el millor: compatibles!
Bromera de lletres ha dit…
Gràcies, Jeroni i Anna, pels vostres comentaris. Segur que aquests nous títols no us decebran!

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el més

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

Tràiler L'esclau del Mercadal

Us convidem a veure el booktràiler de L'esclau del Mercadal , de Dolors Garcia i Cornellà, una obra ambientada en la Girona del segle XIV, en la qual un jove cristià, un altre de religió jueva i un dels pocs esclaus de la ciutat, es fan amics. En una època en què la intolerància, les revenges i l’odi a la diversitat eren l’única transacció possible entre les diferents comunitats, tots tres lluitaran per la seva parcel·la de llibertat. L’esclau del Mercadal , Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil 2003, reflecteix els problemes d’interrelació que sorgeixen entre col·lectius diferents. Una qüestió que resulta, malauradament, molt actual. És doncs, una bona oportunitat per a ensenyar els joves el valor de l'amistat lluny de prejudicis.